SUV Bentley

Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Bentley lansează Bentayga Speed facelift: SUV-ul britanic păstrează motorul W12 de 6.0 litri cu 635 de cai putere

Bentley a prezentat Bentayga Speed facelift. SUV-ul de performanță este echipat cu motorul W12 de 6.0 litri care dezvoltă 635 CP și 900 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.9 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 306 km/h.
Luni, 03 August 2020 | General

Bentley introduce opționale noi pentru Bentayga: sistem de evacuare Akrapovic și suport pentru biciclete

Bentley a introdus patru pachete opționale pentru Bentayga facelift. Pe lista noutăților se află un sistem de evacuare Akrapovič, un suport pentru biciclete sau un portbagaj exterior.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Bentley Bentayga facelift: SUV-ul va fi prezentat în 30 iunie

Bentley a publicat primul teaser video cu viitorul Bentayga facelift. Modelul producătorului britanic va fi prezentat în 30 iunie în cadrul unui eveniment online.
Joi, 04 Iunie 2020 | Industrie

Bentley deschide șampania: constructorul britanic a produs 20.000 de unități Bentayga

Bentley are motive de sărbătoare: Bentayga, primul SUV al companiei, a atins borna 20.000. Modelul a fost prezentat în toamna anului 2015, iar producția a demarat în 2016.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul Bentley Bentayga facelift: interior modificat și motorizare diesel mild-hybrid

Bentley pregătește un facelift pentru actualul Bentayga. SUV-ul va fi prezentat în 2020, iar conform primelor informații, Bentayga facelift va oferi mici modificări estetice, un interior ușor restilizat și o motorizare diesel mild-hybrid.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Modele noi

Bentley va lansa încă un SUV pe lângă Bentayga, alături de o mașină sport

Englezii de la Bentley au confirmat intenția dezvoltării unui nou SUV pe lângă Bentayga, alături de un model sport care să rivalizeze creațiile conaționalilor de la Aston Martin.
Joi, 07 Mai 2015 | Modele noi

Bentley dezvăluie parţial interiorul primului său SUV într-un teaser

Englezii de la Bentley au publicat pe canalul oficial de Youtube al mărcii un teaser cu interiorul noului Bentayga, primul SUV al companiei. Remarcăm butonul de pornire cu ecran tactil, o premieră în industrie.
Joi, 05 Martie 2015 | Industrie

Şeful Bentley: "Primul nostru motor diesel va fi oferit pe Bentayga, viitorul SUV"

Wolfgang Dürheimer, CEO-ul Bentley, a confirmat în cadrul unui interviu că SUV-ul mărcii va fi oferit şi cu o motorizare diesel, prima din istoria companiei.
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Modele noi

Bentley ar putea folosi numele Bentayga pentru viitorul său SUV

Jurnaliştii olandezi de la Telegraaf susţin că Bentley a înregistrat denumirea Bentayga pentru viitorul lor SUV. Numele îi aparţine unei formaţiuni de roci din Insulele Canare şi nu a fost confirmat încă de oficialii mărcii.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Concepte

Bentley Hybrid Concept - primul hibrid al englezilor se prezintă

Englezii de la Bentley au prezentat primul lor model hibrid. Pentru moment, este un concept bazat pe Mulsanne, al cărui tren de propulsie va fi oferit în gama SUV-ului de la Bentley.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

SUV-ul Bentley va avea o viteză maximă de 320 km/h

Viitorul SUV de la Bentley, programat pentru lansare în 2016, are în faţă un obiectiv aproape incredibil. Inginerii şi designerii care lucrează la proiect au drept obiectiv un model care să poată să atingă viteza de 320 km/h.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Şeful Bentley: ”Fiecare model din gamă va fi oferit şi în versiune hibridă”

Dr. Wolfgang Schreiber, CEO-ul Bentley, a confirmat dezvoltarea de versiuni hibride pentru toate modelele din gama constructorului britanic, inclusiv pentru viitorul SUV.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Iulie 2013 | Modele noi

Bentley a dat undă verde SUV-ului său: lansare în 2016

Reprezentanţii mărcii Bentley au confirmat oficial lansarea primului lor SUV. Modelul a primit undă verde pentru producţie şi va debuta în 2016.
Marti, 19 Martie 2013 | Modele noi

SUV-ul Bentley ar putea fi produs în Bratislava

Bentley ar putea produce SUV-ul său la fabrica VAG din Bratislava, anunţă reprezentanţii companiei britanice. Modelul ar putea intra în producţie în 2015.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | Modele noi

SUV-ul Bentley este la un pas de aprobarea finală

Bentley este la un pas de a lua o decizie finală în privinţa SUV-ului său de lux, informează CEO-ul mărcii, Wolfgang Schreiber.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Modele noi

Lamborghini şi Bentley ar putea amâna lansarea SUV-urilor

Lansarea SUV-urilor Lamborghini şi Bentley ar putea fi amânată, spun cei de la Automotive News. Explicaţia ar fi încercarea de a economisi bani pe termen scurt, spun specialiştii.
Marti, 02 Octombrie 2012 | Concepte

Bentley EXP 9 F va fi prezentat într-o formă revizuită în acest an

SUV-ul concept prezentat de Bentley la Salonul Auto de la Geneva din acest an a fost aspru criticat pentru aspectul său. Înainte de prezentarea modelului serie, Bentley va arăta o formă îmbunătăţită a conceptului EXP 9 F.
Vineri, 17 August 2012 | Modele noi

Bentley va oferi şi un motor diesel în gamă, pentru creşterea vânzărilor

Gama Bentley va oferi şi o motorizare diesel, anunţă Wolfgang Durheimer, şeful mărcii din Crewe. Unitatea V8 TDI este aşteptată să debuteze alături de noul SUV din gama Bentley, urmând să fie introdusă şi pe alte modele.
Vineri, 06 Iulie 2012 | Concepte

Bentley EXP 9F are deja 2.000 de clienţi interesaţi

Englezii de la Bentley au anunţat că au primit aproximativ 2.000 de cereri din partea clienţilor fideli în privinţa achiziţionării versiunii de serie a lui EXP 9F.
Luni, 12 Martie 2012 | Modele noi

Bentley lucrează deja la versiunea de producţie a SUV-ului său

Primul SUV de la Bentley nu o să arate exact la fel ca EXP 9F Concept, spun cei de la WhatCar?. Englezii susţin că Bentley lucrează deja de la o versiune de serie, care va fi mai conservatoare.

Tag-uri similare

Volkswagen, Bentley, Cayenne, Porsche Cayenne, Grupul Volkswagen, modele noi Bentley, SUV Bentley, ipoteze Bentley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru