Informații despre viitorul Bentley Bentayga facelift: interior modificat și motorizare diesel mild-hybrid

de Cornel Șocariciu
Vineri, 29.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley pregătește un facelift pentru actualul Bentayga. SUV-ul va fi prezentat în 2020, iar conform primelor informații, Bentayga facelift va oferi mici modificări estetice, un interior ușor restilizat și o motorizare diesel mild-hybrid.

În urmă cu doar câteva zile, Bentley a anunțat că actualul Bentayga va putea fi comandat în versiuni cu patru sau șapte locuri. În același timp, inginerii, tehnicienii și designerii producătorului britanic pregătesc un facelift pentru primul SUV al companiei.

Un prototip al viitorului Bentayga facelift a fost deja surprins în timpul testelor, iar conform primelor rapoarte, modelul ar urma să fie prezentat în cursul anului viitor.

La nivel estetic, designerii pregătesc mici modificări. SUV-ul va integra un spoiler frontal restilizat, prize de aer modificate, un difuzor spate nou, faruri mai mari și aripi mai late.

Conform acelorași voci, interiorul va fi echipat cu același sistem de infotainment pe care îl găsim în prezent pe Continental GT. Elementul central al acestui sistem este un ecran de 12.3 inch care ascunde un sistem trifațetat cu ajutorul căruia bordul se schimbă radical. Ecranul tactil va putea fi înlocuit fie de trei cadrane analog, fie de un segment care se integrează perfect la nivelul planșei de bord.

În cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016, oficialii Bentley au făcut un anunț surprinzător: Bentayga putea fi comandat și cu o motorizare diesel V8 de 4.0 litri.

Dar la finalul anului trecut, oficialii Bentley au decis să elimine din gamă această motorizare diesel.

Conform surselor apropiate companiei, motorul diesel s-ar putea întoarce pe Bentayga facelift. Britanicii ar urma să folosească propulsorul de pe actualul Audi SQ7 TDI. Motorul V8 de 4.0 litri oferă 435 de cai putere și 900 m și este echipat cu un compresor electric, dar și cu un sistem mild-hybrid la 48V.

În același timp, puterea motorului W12 de 6.0 litri va creștere până la 635 CP, aceeași valoare fiind oferită în prezent în cazul lui Continental GT.

Via | Auto Express

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru