Versiuni noi pentru Bentley Bentayga: SUV-ul producătorului britanic va fi disponibil în variante cu patru sau șapte locuri

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a introdus două versiuni noi pentru Bentayga. SUV-ul britanicilor va putea fi comandat fie într-o variantă de top cu patru locuri, fie într-o versiune care poate găzdui până la șapte pasageri.

Bentley Bentayga, primul SUV dezvoltat de constructorul britanic, putea fi comandat doar în versiune cu cinci locuri. Acum, producătorul din Crewe oferă două variante noi pentru interiorul lui Bentayga.

Conform Bentley, SUV-ul poate fi comandat atât într-o versiune cu patru locuri, cât și într-o variantă cu șapte locuri. Bentley Bentayga V8 și Speed vor fi disponibile în ambele versiuni amintite anterior, în timp ce pentru Bentayga Hybrid, britanicii propun doar varianta cu patru locuri.

Cele două scaune din spate pot fi reglate pe 12 direcții, sunt încălzite, ventilate și au funcție pentru masaj. De asemenea, pasagerii din spate vor beneficia de o consolă centrala care integrează o zonă pentru depozitarea băturilor, porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile, căști speciale, măsuțe și chiar și sistemul Bentley Rear Entertainment.

În cazul versiunii cu șapte locuri, Bentley menționează că Bentayga va oferi suficient spațiu pentru toți pasagerii.

Al treilea rând de scaune va putea fi pliat prin simpla apăsare a unui buton.

Prin introducerea acestor variante, Bentley speră să câștige și mai mulți clienți, în condițiile în care segmentul a crescut odată cu lansarea modelelor Aston Martin DBX și Mercedes-Maybach GLS.

Comentarii (2)

  • rahat, tocmai eram pe cale sa-mi cumpar un lodgy cu 7 locuri...
    2 2
  • Don Corleone
    Varianta 7 locuri e ptr London Cab??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru