Bentley Flying Spur

Vineri, 30 Iulie 2021 | Modele noi

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition: producție limitată și materiale sustenabile pentru interior

Noul Bentley Flying Spur Hybrid a primit o ediție specială denumită Odyssean Edition. Aceasta va fi produsă într-un număr limitat de exemplare, iar pentru interior artizanii Bentley au folosit materiale sustenabile.
Marti, 11 Mai 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Bentley Flying Spur: mai multe dotări standard și un habitaclu mai silențios

Flying Spur, nava amiral a britanicilor de la Bentley, a primit mai multe îmbunătățiri. Habitaclul este mai silențios ca oricând, iar lista cu dotări standard este ceva mai stufoasă.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Modele noi

Motorizare nouă pentru Bentley Flying Spur: V8 de 4.0 litri cu 550 de cai putere și 770 Nm

Bentley a prezentat noul Flying Spur V8. Modelul producătorului britanic echipat cu propulsor de 4.0 litri dezvoltă 550 de cai putere și 770 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 4.1 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 318 km/h.
Luni, 31 August 2020 | Industrie

Sărbătoare la Bentley: producția lui Flying Spur a ajuns la 40.000 de exemplare în 15 ani

Bentley Flying Spur a ajuns la o producție totală de 40.000 de exemplare, la 15 ani de la lansarea primei generații în 2005. Peste jumătate dintre unitățile produse până acum au fost livrate în China și pe pământ american, în timp ce doar 10% dintre mașini au rămas în Marea Britanie.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Industrie

Bentley a început producția noului Flying Spur: primele livrări către clienți, în 2020

Bentley a anunțat oficial startul producției pentru cea de-a treia generație Flying Spur. Primele exemplare ale noului Flying Spur vor ajunge la clienți la începutul anului viitor.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Industrie

Un exemplar Bentley Flying Spur First Edition a fost vândut cu 700.000 de euro la o licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Un exemplar Bentley Flying Spur din seria de lansare First Edition a obținut 700.000 de euro în cadrul unei licitații. Banii vor fi donați fundației Elton John care luptă pentru combaterea SIDA.
Sambata, 20 Iulie 2019 | Modele noi

Bentley prezintă seria limitată Flying Spur First Edition: producția va începe la sfârșitul lui 2019

Bentley a prezentat Flying Spur First Edition, seria limitată de lansare care va intra în producție la sfârșitul acestui an. Producătorul din Crewe spune că această ediție specială va fi asamblată manual pentru o perioadă de 12 luni.
Joi, 27 Iunie 2019 | General

Petrecere în aer liber: Bentley aduce la Goodwood 30 de modele speciale cu ocazia aniversării centenarului mărcii

Bentley va expune 30 de modele speciale în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 4 - 7 iulie. Pe lista britanicilor se află câteva exemplare care au făcut istorie în motorsport.
Marti, 11 Iunie 2019 | Modele noi

Bentley a prezentat noul Flying Spur: motor W12 de 635 CP și direcție integrală

Bentley a prezentat noua generație Flying Spur. Modelul producătorului britanic are un design ușor modificat, un interior inspirat de cel al lui Continental GT și, pentru prima dată, un sistem de direcție integrală.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Modele noi

Imagini și informații noi despre noul Bentley Flying Spur: modelul va primi direcție integrală, iar lansarea este programată pentru 11 iunie

Bentley a publicat primele imagini cu exteriorul noii generații Flying Spur, care va beneficia în premieră de un sistem de direcție integrală. Prezentarea oficială va avea loc în 11 iunie.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu interiorul noului Bentley Flying Spur: lansarea va avea loc în 2019

Bentley a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noului Flying Spur. Viitorul model britanic va fi dezvăluit în acest an și este așteptat alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Primele teasere cu noul Bentley Flying Spur: lansarea va avea loc în 2019

Bentley a publicat primele teasere cu noul Flying Spur și promite că detaliile complete vor fi dezvăluite în acest an. Viitorul model britanic este așteptat alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Bentley Flying Spur: britanicul va avea versiune PHEV cu sistem de propulsie preluat de pe Bentayga Hybrid

Bentley va lansa în cursul acestui an noul Flying Spur. Modelul producătorului britanic va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Luni, 31 Iulie 2017 | Modele noi

Bentley Flying Spur trece în partea întunecată: britanicii lansează Black Edition pentru versiunea V8 S

Bentley a pregătit o versiune specială pentru modelul Flying Spur. Denumită Black Edition, aceasta oferă o serie de elemente noi de caroserie, îmbunătățiri la interior și un V8 de 528 de cai.
Joi, 08 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Pentru Bentley, un simplu S poate da naștere celui mai rapid model cu patru uși din istoria companiei: Flying Spur W12S

Bentley a lansat noul Flying Spur W12S, cel mai rapid model cu patru uși din istoria companiei.. Limuzina de peste 2.4 tone are 635 de cai putere și performanțe de invidiat.
Marti, 17 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Bentley Continental GT şi Flying Spur primesc un facelift minor

Bentley aduce la Salonul Auto de la Geneva versiunile cu facelift ale lui Continental GT şi Flying Spur. Pe lângă modificările estetice, acestea au motoare mai puternice şi mai economice şi interioare actualizate.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Modele noi

Şeful Bentley anunţă un nou model, pe lângă SUV-ul deja confirmat

Bentley are planuri mari de expansiune. Britanicii vor să ofere publicului o gamă alcătuită din cinci modele. La cele trei din prezent se vor adăuga SUV-ul deja confirmat şi un model sportiv, anunţat astăzi de şeful companiei.
Vineri, 14 Martie 2014 | GENEVA 2014

TOP 10: Cele mai reuşite pachete de tuning ale Salonului Auto de la Geneva

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, toate casele de tuning cu renume şi-au făcut temele. Am adunat pentru voi cele mai interesante dar şi cele mai scumpe pachete introduse cu ocazia salonului elveţian. Atracţia principală? Un Mercedes S-Klasse poleit cu aur.
Luni, 10 Martie 2014 | Premii auto

Finalişti WCOTY: premiul cel mare este disputat de Audi, BMW şi Mazda

Mazda3, Audi A3 Sedan şi BMW Seria 4 Coupe sunt finaliştii categoriei principale a ediţiei 2014 a World Car of The Year. Câştigătorii vor fi anunţaţi peste o lună, la Salonul Auto de la New York.
Marti, 25 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Bentley Continental GT Speed: 625 CP pentru cel mai rapid model al mărcii

Bentley va aduce la Salonul Auto de la Geneva o nouă versiune de putere a lui Continental GT Speed, alături de motorizarea V8 4.0 twin-turbo a lui Flying Spur.

Tag-uri similare

Bentley, Bentley Continental, Bentley Flying Spur, Bentley Continental Flying Spur
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru