Primele teasere cu noul Bentley Flying Spur: lansarea va avea loc în 2019

de Paul Cosma
Miercuri, 10.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a publicat primele teasere cu noul Flying Spur și promite că detaliile complete vor fi dezvăluite în acest an. Viitorul model britanic este așteptat alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.

Bentley pregătește o nouă generație a modelului Flying Spur. În prezent, britanicii desfășoară o serie de teste în condiții de iarnă, iar fotografii spion au reușit să obțină câteva cadre cu viitorul Flying Spur.

Noul Flying Spur ar urma să preia mare parte dintre elementele de design pe care deja le-am văzut pe Continental GT, în timp ce interiorul va veni cu o serie de tehnologii moderne.

Până la dezvăluirea programată în acest an, alături de informațiile complete, Bentley a publicat deocamdată două teasere și un scurt video care prezintă sigla specifică acestui model.

Viitorul Flying Spur este așteptat să beneficieze de o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid, sistem disponibil pe SUV-ul Bentayga și Porsche Panamera E-Hybrid: un motor electric secondat de un V6 benzină de 2.9 litri.

Alături de această versiune PHEV, Bentley va oferi și două variante cu motoare convenționale, clienții urmând să poată alege fie un V8 de 4.0 litri, fie un W12 de 6.0 litri.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru