Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition: producție limitată și materiale sustenabile pentru interior

de Alexandru Monenciu
Vineri, 30.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Bentley Flying Spur Hybrid a primit o ediție specială denumită Odyssean Edition. Aceasta va fi produsă într-un număr limitat de exemplare, iar pentru interior artizanii Bentley au folosit materiale sustenabile.

Nava amiral de la Bentley a primit în urmă cu ceva timp o versiune cu sistem hibrid de propulsie. Acum, în încercarea de a arăta că și luxul poate fi sustenabil, constructorul britanic de automobile lansează Flying Spur Hybrid Odyssean Edition.

Limuzina are o serie de finisaje inspirate de conceptul EXP 100 GT. Mai multe elemente exterioare, inclusiv spoilerele și jantele cu diametrul de 21 de inch, sunt finisate în nuanța Pale Brodgar pentru contrast.

Pentru interior, artizanii Bentley au folosit materiale sustenabile. Avem o tapițerie din piele (obținută din surse sustenabile) și tweed, preșurile din lână de miel sunt opționale, ornamentele din lemn de Koa au o grosime de 0.1 milimetri și, pentru un aspect cât mai natural, britanicii au folosit cu 90% mai puțin lac.

Clienții au la dispoziție mai multe variante de culori interioare, inclusiv Autumn, Beluga, Porpoise, Cricketball, Brunel, Burnt Oak și Linen.

Noul Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition este echipat standard cu pachetul Touring, ceea ce înseamnă că printre dotări regăsim Adaptive Cruise Control, Lane Assist, Head-Up Display și sistem de vedere pe timp de noapte.

Fiind vorba despre un Flying Spur Hybrid, limuzina este echipată cu un motor V6 de 2.9 litri și o unitate electrică.

Cele două dezvoltă împreună 544 CP și 750 Nm cuplu. Din ansamblu mai face parte și o baterie de 14.1 kWh, mulțumită căreia mașina poate parcurge până la 40 de kilometri cu motorul termic oprit.

Bentley nu precizează câte exemplare vor fi produse și nici prețul de pornire al noii ediții speciale primite de nava amiral Flying Spur.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru