Flying spur hybrid

Miercuri, 04 Mai 2022 | Industrie

OFICIAL: Bentley Flying Spur Hybrid este cel mai eficient și "curat" model din istoria companiei

Potrivit măsurătorilor oficiale WLTP, Flying Spur Hybrid este cel mai eficient și "curat" model din istoria Bentley. Această versiune dispune de 544 de cai putere și are o autonomie pur electrică de 41 de kilometri.
Joi, 28 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Experiment Bentley: un Flying Spur Hybrid, alimentat cu biocombustibil, a parcurs 733 de kilometri fără oprire

Un exemplar Bentley Flying Spur Hybrid a parcurs 733 de kilometri fără oprire, prin Islanda, fiind alimentat cu biocombustibil și energie electrică din surse regenerabile. Prin acest experiment, britanicii vor să arate că biomasa este un combustibil al viitorului.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Modele noi

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition: producție limitată și materiale sustenabile pentru interior

Noul Bentley Flying Spur Hybrid a primit o ediție specială denumită Odyssean Edition. Aceasta va fi produsă într-un număr limitat de exemplare, iar pentru interior artizanii Bentley au folosit materiale sustenabile.
Miercuri, 07 Iulie 2021 | Modele noi

Bentley Flying Spur Hybrid debutează cu 544 CP și 40 de kilometri autonomie electrică

Bentley a lansat cel de-al doilea model plug-in hybrid din istoria mărcii. Este vorba despre noul Flying Spur Hybrid, o limuzină de lux care îmbină rafinamentul unui Bentley cu un sistem de propulsie prietenos cu mediul înconjurător.

Tag-uri similare

Bentley, flying spur hybrid, bentley flying spur hybrid, bentley hybrid, noul bentley flying spur hybrid, noul flying spur hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru