Un exemplar Bentley Flying Spur First Edition a fost vândut cu 700.000 de euro la o licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

de Paul Cosma
Vineri, 26.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un exemplar Bentley Flying Spur din seria de lansare First Edition a obținut 700.000 de euro în cadrul unei licitații. Banii vor fi donați fundației Elton John care luptă pentru combaterea SIDA.

Noua generație Flying Spur a fost prezentată în luna iunie, iar britanicii au prezentat de curând și Flying Spur First Edition, seria limitată de lansare care va intra în producție la sfârșitul acestui an. Producătorul din Crewe spune că această ediție specială va fi asamblată manual pentru o perioadă de 12 luni.

Unul dintre exemplarele speciale a fost scos la licitație în cadrul unui eveniment desfășurat la Paris.

Vehiculul a fost cumpărat cu 700.000 de euro de către un client care a dorit să rămână anonim. La licitație a participat și cântărețul Elton John. De altfel, toți banii obținuți din vânzarea modelului Bentley vor fi donați fundației lui Elton John care luptă pentru combaterea SIDA la nivel global.

Comenzile pentru Bentley Flying Spur vor fi deschise în curând de către constructorul britanic, nu mai târziu de sfârșitul acestui an.

Via Bentley

Comentarii (1)

  • o familie fericita
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru