Bentley prezintă seria limitată Flying Spur First Edition: producția va începe la sfârșitul lui 2019

de Paul Cosma
Sambata, 20.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a prezentat Flying Spur First Edition, seria limitată de lansare care va intra în producție la sfârșitul acestui an. Producătorul din Crewe spune că această ediție specială va fi asamblată manual pentru o perioadă de 12 luni.

Noua generație Flying Spur a fost prezentată în luna iunie, modelul britanic având un design ușor modificat, un interior inspirat de cel al lui Continental GT și, pentru prima dată, un sistem de direcție integrală.

Noul Bentley Flying Spur are un motor W12 de 6.0 litri care produce 635 CP și 900 Nm. Resursele unității pe benzină sunt gestionate de o cutie automată cu dublu ambreiaj și opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală. În aceste condiții, noul model pregătit de britanici accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde, în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 333km/h.

Bentley a prezentat acum Flying Spur First Edition, seria limitată de lansare care va intra în producție la sfârșitul lui 2019. Potrivit Bentley, Flying Spur First Edition va rămâne în producție pentru o perioadă de 12 luni.

Unul dintre exemplarele speciale va fi vândut în cadrul unei gale exclusiviste, iar banii vor fi donați în scopuri caritabile.

Pentru prima dată pe un Bentley modern, statueta amplasată pe capotă este retractabilă și iluminată, iar grila frontală dispune de bare verticale care au fost inspirate de cele ale vechiului S1 Continental Flying Spur din 1957.

Bentley spune că oferă 17 nuanțe pentru caroserie.

Bentley anunță că va deschide comenzile pentru Flying Spur “mai târziu” în acest an.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru