Salonul Auto de la Geneva 2017

Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner: limuzina Bentley prin excelență devine și mai luxoasă

Publicat Luni, 06.03.2017
de Mircea Meşter
Comenteaza 1
Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner: limuzina Bentley prin excelență devine și mai luxoasă - Poza 1
Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner: limuzina Bentley prin excelență devine și mai luxoasă - Poza 2
Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner: limuzina Bentley prin excelență devine și mai luxoasă - Poza 3
Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner: limuzina Bentley prin excelență devine și mai luxoasă - Poza 4
Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner: limuzina Bentley prin excelență devine și mai luxoasă - Poza 5
Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner: limuzina Bentley prin excelență devine și mai luxoasă - Poza 6
Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner: limuzina Bentley prin excelență devine și mai luxoasă - Poza 7
Inspirată din lumea bijuteriilor de lux, ediția specială Mulsanne Hallmark Series este limitată la doar 50 de exemplare, fiecare înseriat prin plăcuțe speciale iluminate pe praguri.

Nu au trecut decât câteva zile de la prezentarea celui mai luxos SUV produs vreodată în lume - Bentley Bentayga Mulliner - și cei de la Bentley plusează la capitolul impresia artistică printr-o nouă versiune specială dedicată Salonului Auto de la Geneva. Construit de aceeași divizie de personalizare Mulliner, noul Bentley Mulsanne Hallmark Series va fi disponibil în 50 de exemplare și își propune să ofere o versiune "inspirată de cele mai fine metale prețioase și de materialele de lux utilizate de cei mai buni bijutieri din lume".

Primul indiciu că avem de-a face cu o variantă specială a lui Mulsanne este chiar logo-ul frontal, "B-ul înaripat" fiind fie din argint masiv, fie îmbrăcat cu aur. Același logo ne anunță că mașina este "Comissioned by Mulliner", fiind parte a unei ediții speciale dedicate clienților pentru care un Mulsanne nu ajunge pentru a-și exprima poziția socială.

Exteriorul versiunii Mulsanne Hallmark Series poate fi vopsit în două nuanțe sau clasic, în funcție de dorințele clienților.

Jantele de 21 de inch dedicate acestei versiuni și grila frontală Mulliner sunt standard.

Jocul argintiu/auriu poate fi regăsit și la interior, acolo unde Bentley a ales să ofere cele două rânduri de scaune în nuanțe contrastante. Astfel, cenușiul închis este asortat fie cu maro deschis, fie cu crem, în funcție de nuanțele alese pentru exterior. Scaunele din spate oferă pernițe lombare în culoarea tapițeriei frontale, iar cusăturile care leagă materialele de lux regăsite peste tot în habitaclu sunt și ele contrastante. 

Lista elementelor de lux oferite de Bentley pe această versiune include o umbrelă special construită pentru varianta Hallmark Series, praguri iluminate numerotate care subliniază poziția fiecărei mașini în seria specială (de la 1 la 50) și un frigider special cu pahare de șampanie sau cocktail pe care clienții îl pot comanda opțional.

Sub capota versiunii speciale se ascunde motorul clasic de pe Mulsanne: un V8 twin-turbo de 6.75 de litri pe care marca britanică îl ridică la 512 CP și 1020 Nm.


Comentarii (1)

  • basini si fite la greu. Rolls-royce matura pe jos cu aratarea asta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru