Bentley Mulsanne primeşte o ediţie dedicată Orientului Mijlociu

de Sebastian Toma
Marti, 27.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley va oferi o ediţie specială a lui Mulsanne doar în Orientul Mijlociu, locul în care este cel mai popular acest model. Doar 15 exemplare Mulsanne Majestic vor fi disponibile.

Esential 3 ţări din Orientul Mijlociu au acces la lista de comenzi pentru ediţia specială a lui Bentley Mulsanne.
Bentley Mulsanne, cel mai bine vândut model al mărcii în Orientul Mijlociu, va primi o ediţie specială dedicată acestei regiuni. Aceasta se numeşte Majestic şi va fi oferită în doar 15 exemplare. Dintre acestea, cinci sunt rezervate pentru Arabia Saudită, în timp ce restul de zece unităţi sunt rezervate Emiratelor Arabe Unite şi Qatar-ului. Fiecare exemplar în parte va avea dotări, ornamente şi specificaţii speciale, promiţând să fie printre cele mai exclusiviste ediţii speciale oferite pe piaţă în prezent.

Mulsanne Majestic iese în evidenţă prin nuanţa exterioară Ivory care prezintă o dungă subţire pe profil în nuanţa ”Saddle”. Jantele de 21 de inch sunt desenate special pentru această ediţie, iar aripile frontale vor purta inscripţia ”Majestic”. La interior, modelul va avea covoraşe de culoare bej închis şi tapiţerie în nuanţa ”Magnolia”, o altă tentă a aceleiaşi culori.

Fiecare exemplar poartă o plăcuţă care prezintă numărul exemplarului, iar ornamentele interioare ale pragurilor laterale au inscricpţia ”Majestic” iluminată. Ornamentele interioare din lemn sunt speciale pentru această ediţie şi poartă şi ele inscripţionat numele variantei, la fel cum este cazul capacului care acoperă suporturile de pahar şi pernelor de pe bancheta din spate. Frigiderul de la bord include un set special de pahare şi are un spaţiu pentru o sticlă de şampanie.

Urmareste Automarket
Cei de la Bentley afirmă că ediţia specială Majestic a fost inspirată de aspiraţia clienţilor pentru valorile tradiţionale regale şi pentru unitatea familiei. Ediţia specială Bentley Mulsanne Majestic a fost prezentată într-o reprezentanţă a mărcii britanice din Doha, Qatar, alături de versiunea de competiţie a modelului Continental, GT3-R.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru