Rolls Royce: "Un Phantom electric ar fi ideal"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.09.2009
Rolls Royce isi doreste un Phantom electric, motivat de usurinta cu care ar putea lua nastere aceasta versiune. Proiectul ar trebui insa sa primeasca acordul BMW.

Deja celebru pentru luxul si exclusivitatea pe care o ofera, Rolls Royce Phantom naste in continuare o multime de speculatii. Cele mai noi au aparut odata cu declaratia lui Richard Carter, purtatorul de cuvant al constructorului britanic, in cadrul festivalului Goodwood Revival.

Oficialul Rolls Royce a afirmat ca "pentru un automobil ca Phantom, un propulsor electric este ideal. Intr-adevar, cea mai mare problema a masinilor electrice este autonomia, insa acest aspect nu este un dezavantaj insurmontabil. Spun asta pentru ca masinile noastre sunt folosite ca mijloc de transport la aeroporturi, intalniri importante sau manifestari culturale, situatii in care nu se parcurg distante foarte mari. In plus, avem de partea noastra dimensiunile, care cu siguranta pot ascunde un set de baterii litiu-ion."

La finalul declaratiei, Carter a subliniat si faptul ca "Rolls Royce nu se teme de o crestere a pretului, pentru ca tinta constructorului sunt persoanele care cheltuiesc in plus pentru dotari tehnice speciale."

Desi intentiile Rolls Royce sunt laudabile si par a prinde viata cat mai curand, proiectul unui Phantom electric trebuie sa treaca de avizul consiliului de conducere al grupului BMW.

via | Autoweek

Comentarii (1)

  • Ovidiu
    Moarte Copacilor
    E o stupizenie ecologia. O ideologie sinistra care a omorat mai multi oameni decat national socialismul si ceva mai putin decat comunismul. Interzicerea DDT a facut 50 de milioane de victime, in principal copii nevinovati.
    Programe precum Rabla, taxele de inmatriculare auto lovesc in cei mai saraci si neajutorati dintre noi. Pentru ca diversi ecologisti sa nu fie incomodati estetic de masinile oamenilor saraci acestia nu-mi pot gasi slujbe decat in raza mijloacelor de transport in comun, reducanduli-se astfel veniturile potentiale. Ca intotdeauna, saracii platesc ponoasele.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru