Arden pregateste primul kit de tuning pentru Jaguar XJ

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.09.2009
Tunerul de casa al celor de la Jaguar a anuntat deja ca pregateste un pachet de modificari pentru cel mai nou model al constructorului britanic, limuzina XJ.

Abia lansat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noua generatie a modelului Jaguar XJ, se bucura deja de atentia tunerului sau de casa, Arden. Britanicii au dezvaluit astazi primele detalii despre pachetul de modificari la care lucreaza in prezent si care ar urma sa se regaseasca cat mai curand pe limuzina XJ.

Prima imagine publicata de casa de tuning tradeaza un spoiler frontal nou, mult mai agresiv, si praguri laterale cu prize de aer. Aerul sportiv se va regasi probabil si in interior, unde Arden va instala pedale din aluminiu, un nou levier al schimbatorului, insertii la nivelul pragurilor si mai multe tapiterii din piele, in diverse nuante.

Modificarile estetice vor fi insotite si de o serie de kituri pentru gama de motorizari, care vor urca puterea maxima si cuplul motor. Lista de personalizare va mai include probabil si o evacuare noua, suspensii mai sportive, un sistem de franare imbunatatit si bineinteles jante de 21 de inch din aliaj.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru