Rolls Royce Phantom

Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Rolls-Royce Phantom Serenity, exemplarul cu cea mai scumpă vopsea oferită vreodată de englezi

Rolls-Royce a prezentat la Geneva Phantom Serenity, o variantă unicat a modelului vopsit în nuanţa "Mother of Pearl", care celebrează rolul unic al mătăsii ca simbol al eleganţei.
Vineri, 13 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Rolls Royce Phantom Serenity, limuzina care promite cel mai luxos interior din lume

Rolls Royce a publicat un prim teaser al surprizei sale de la Geneva 2015. Modelul se va numi Rolls Royce Phantom Serenity şi se va dori cea mai opulentă maşină din lume.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Rolls Royce Phantom Metropolitan Collection: ediție specială inspirată de marile orașe ale lumii

Chiar dacă Rolls-Royce Phantom este departe de a putea fi considerat o mașină de oraș, ediția specială Metropolitan Collection aduce un strop de element citadin în linia clasică a modelului britanic.
Marti, 13 Mai 2014 | Modele noi

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Waterspeed Collection, ediţie limitată de 35 de unităţi

Rolls-Royce va cinsti moştenirea lui Sir Malcolm Campbell cu o ediţie specială a lui Phantom Drophead Coupe, numită Waterspeed Collection, oferită în 35 de unităţi.
Marti, 10 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Rolls-Royce Phantom primeşte o ediţie aniversară la Frankfurt

Englezii de la Rolls-Royce au adus la Salonul Auto de la Frankfurt o ediţie aniversară a lui Phantom, care celebrează zece ani de existenţă ai modelului.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | General

Rolls Royce sărbătoreşte 10 ani de producţie la Goodwood cu o serie specială

Rolls Royce a anunţat că va lansa o ediţie specială pentru Phantom şi Ghost. Ediţia se va numi ”Home of Rolls Royce” şi va celebra 10 ani de producţie la uzina din Goodwood.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Rolls-Royce a prezentat primele imagini ale modelelor art deco pe care le aduce la Paris

Englezii de la Rolls-Royce au dezvăluit primele imagini şi informaţii ale modelelor speciale pe care le vor prezenta la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 17 August 2012 | Modele noi

Rolls-Royce Phantom Coupe Aviator Edition, o ediţie limitată care debutează la Pebble Beach

Rolls-Royce a creat o ediţie specială a lui Phantom Coupe pentru a aniversa câştigarea trofeului Schneider din 1930 cu modelul Supermarine SB6, propulsat de un motor Rolls-Royce R Type.
Miercuri, 21 Martie 2012 | O lume nebuna

Rolls Royce Phantom Hearse B12: cel mai luxos dric din lume

Italienii de la Biemme Special Cars au transformat un Rolls Royce Phantom într-un dric de lux, pe care îl vând cu 500.000 de euro.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Faceliftul lui Phantom a completat opulenţa standul Rolls Royce

Rolls Royce a adus la Geneva faceliftul lui Phantom. Limuzina englezilor a primit modificări importante la nivelul aspectului frontal şi al interiorului.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | General

Rolls Royce: una din două limuzine Ghost este personalizată

Divizia Bespoke a celor de la Rolls Royce, specializată în personalizarea limuzinelor britanice, anunţă o cerere în continuă creştere pentru versiuni unice ale modelului Ghost.
Joi, 19 Ianuarie 2012 | Economic

Rolls Royce a avut în 2011 cele mai mari vânzări din istoria sa de 107 ani

Rolls Royce a triumfat şi în 2011. A vândut 3538 de maşini în toată lumea şi a stabilit un record de vânzări absolut în toată istoria sa de 107 ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Iulie 2011 | Industrie

Vânzările Rolls-Royce au crescut cu 64% în primele şase luni ale anului

Rolls-Royce a livrat 1.592 de unităţi în prima jumătate a anului, cel mai bun rezultat pe şase luni din ultimii opt ani, iar vânzările au crescut cu 64% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Luni, 06 Iunie 2011 | Industrie

Clienţii Rolls-Royce refuză un eventual model electric al mărcii

Din cauza faptului că majoritatea clienţilor Rolls-Royce locuiesc în afara oraşelor, autonomia redusă a unui eventual model electric îi face pe aceştia să strâmbe din nas când se gândesc la o astfel de alternativă.
Joi, 03 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA 2011: Top 5 maşini hibride şi electrice

Constructorii auto de renume mondial au folosit Salonul de la Geneva pentru a-şi desfăşura ultimele noutăţi în materie de tehnologii eceologice. Vă prezentăm cele mai interesante cinci apariţii.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Rolls-Royce a prezentat Phantom-ul electric: 102EX Concept

Constructorul britanic Rolls-Royce a prezentat la Geneva conceptul 102EX. Acesta are la bază modelul Phantom şi reprezintă promotorul britanicilor în câmpul tehnologiei electrice.
Duminica, 20 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Rolls-Royce vine la Geneva cu conceptul electric 102 EX

Oficialii Rolls-Royce vor prezenta la Geneva conceptul 102 EX, o versiune electrică a lui Phantom. Aceştia vor să testeze reacţiile potenţialilor cumpărători pentru un asemenea model.
Sambata, 29 Ianuarie 2011 | Tuning

Wald International prepară Rolls-Royce Phantom EW

Japonezii de la Wald International au creat un pachet de caroserie pentru Rolls-Royce Phantom EW. Mulţumită modificărilor operate de tunerul nipon, modelul britanic inspiră mult mai multă eleganţă.
Luni, 13 Decembrie 2010 | Modele noi

Vânzările Rolls-Royce s-au dublat în primele zece luni ale anului

Debutul lui Ghost s-a făcut simţit în gama Rolls-Royce prin dublarea vânzărilor. Pe unele pieţe, acestea au crescut cu 360%, în timp ce în Marea Britanie acestea au crescut cu 50%.
Joi, 19 August 2010 | Modele noi

Rolls Royce Baynounah, limuzina dedicată unui sit arheologic

Rolls Royce a lansat o versiunea specială a modelului Phantom, care include doar două exemplare, botezate Beynounah. Numele vine de la un celebrul sit arheologic, unde s-au descoperit fosile vechi de 8 milioane de ani.

Tag-uri similare

BMW, vehicule electrice, Rolls Royce, Phantom, Rolls Royce Phantom, Rolls Royce Ghost, National Geographic, Ultimate Factory, cum ia nastere un Rolls Royce, productia lui Rolls Royce
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru