Rolls Royce sărbătoreşte 10 ani de producţie la Goodwood cu o serie specială

de Bogdan Mirică
Joi, 17.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce a anunţat că va lansa o ediţie specială pentru Phantom şi Ghost. Ediţia se va numi ”Home of Rolls Royce” şi va celebra 10 ani de producţie la uzina din Goodwood.

Anul acesta este unul deosebit de important pentru Rolls Royce. Constructorul britanic sărbătoreşte 10 ani de producţie în cadrul singurei sale uzine, situate la Goodwood.

Cu această ocazie, Rolls Royce a anunţat că va introduce o linie specială de personalizare pentru toate modelele sale. Aceasta se va numi ”Home of Rolls Royce” şi va celebra uzina de la Goodwood. Ediţia specială va debuta pe toate variantele de caroserie ale lui Phantom, dar şi pe mezinul Ghost la mijlocul acestui an.

Ea va fi realizată de divizia de personalizare a constructorului britanic şi va impresiona prin calitate şi exclusivism. Se vor folosi pentru personalizare vopsea, lemn şi piele de cea mai înaltă calitate, toate aplicate manual de maeştrii constructori. Ediţia specială va fi caracterizată de broderii create de asemenea manual şi de logo-uri distincte, care să sublinieze luxul şi exclusivismul.

Urmareste Automarket
Torsten Muller-Otvos, preşedintele executiv Rolls Royce, a declarat: ”În 10 ani, Goodwood a devenit un centru al excelenţei în materie de execuţie şi elemente de lux.
Această nouă serie va celebra primul deceniu de existenţă pentru acest amplasament de producţie britanic.”

Primele ediţii speciale ”Home of Rolls Royce” vor fi dezvăluite, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie.

via Rolls Royce

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru