Rolls Royce Phantom

Marti, 13 Iulie 2010 | Intern

România: s-a înmatriculat primul Rolls Royce dupa 18 luni

După 18 luni în care britanicii nu au mai vândut nici o maşină pe piaţa din România, un exemplar Phantom Coupe a reuşit să spargă gheaţa. Preţul său este de 340.000 de euro.
Marti, 06 Iulie 2010 | General

Rolls Royce îşi invită clienţii la picnic

Divizia de personalizare a constructorului britanic de lux a pregătit un set cu accesorii pentru picnic, ce poate fi montat pe oricare dintre modelele sale.
Marti, 29 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Rolls Royce Ghost vs. concurenţa: Bentley Continental şi Aston Rapide

Jurnaliştii americani de la MotorTrend au pus la cale un comparativ de senzaţie între limuzinele britanicela modă. Rolls Royce Ghost, Aston Martin Rapide şi Bentley Continental Flying Spur Speed se luptă pentru nota maximă.
Vineri, 04 Iunie 2010 | Economic

Vânzările Rolls Royce au crescut cu 146%

În primele cinci luni ale lui 2010, Rolls Royce a înregistrat o creştere cu 146% a vânzarilor, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Britanicii au reuşit să vândă 678 de maşini.
Luni, 10 Mai 2010 | General

O scena din Iron Man 2 a distrus doua Rolls Royce Phantom

Realizatorii peliculei Iron Man 2 au recunoscut ca filmarea unei scene de actiune a presupus distrugerea a doua exemplare identice Rolls Royce Phantom, evaluate la 438.000 de dolari fiecare.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Modele noi

Rolls Royce va lansa un urmas pentru Phantom abia in 2016

Constructorul britanic intentioneaza sa faca din Phantom unul din cele mai longevive modele din gama sa. Lansata in 2003, limuzina este programata pentru o nou generatie abia in 2016.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Modele noi

Rolls Royce ar putea lansa un Phantom electric in 2010

Producatorul britanic de modele de lux Rolls Royce ar putea dezvolta o versiune 100% electrica a lui Phantom, pe care o va prezenta peste un an.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Cum este ciuruit un Rolls Phantom in timpul testelor balistice

Nemtii de la Mutec, specializati in modificarea limuzinelor blindate, au publicat pe site-ul propriu un film care prezinta testele balistice efectuate pe un Rolls Royce Phantom.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Mini-documentar despre crearea unui exemplar Rolls Royce

Cel mai nou episod al seriei Ultimate Factory prezinta procesul de productie al unui exemplar Rolls Royce. Imaginile urmaresc migala cu care sunt produse materialele exclusiviste.

Tag-uri similare

BMW, vehicule electrice, Rolls Royce, Phantom, Rolls Royce Phantom, Rolls Royce Ghost, National Geographic, Ultimate Factory, cum ia nastere un Rolls Royce, productia lui Rolls Royce
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru