Rolls-Royce vine la Geneva cu conceptul electric 102 EX

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 20.02.2011
Oficialii Rolls-Royce vor prezenta la Geneva conceptul 102 EX, o versiune electrică a lui Phantom. Aceştia vor să testeze reacţiile potenţialilor cumpărători pentru un asemenea model.

Constructorul britanic Rolls-Royce a pregătit o mare surpriză pentru iubitorii maşinilor de lux. Oficialii brandului englez vor veni la Salonul Auto de la Geneva însoţiţi de conceptul 102 EX, o versiune 100% electrică a lui Phantom. Conceptul va fi prezentat pentru a vedea reacţiile potenţialilor clienţi la un astfel de model.

După încheierea evenimentului eleveţian, oficialii britanici vor începe un tur de prezentare în întreaga lume pentru a decide dacă 102 EX va fi introdus în producţia de serie sau va rămâne doar la stadiul de concept. În ceea ce priveşte detaliile tehnice, oficialii britanici nu au vrut să ne dezvăluie niciun amănunt despre Phantom-ul cu motor electric.

 

Via | Caradisiac

Comentarii (4)

  • cert este ca RR nu vor avea o problema cu masa masinii . . . vaporasul are deja 3 tone... jos motorul si cutia - 2,5t , sus un set de baterii de o tona .. si hop on vaporas electric :)

    presupun vre-o 1000Nm + 500cp :)
    4 0
  • 1 tona de acumulatori :))))
    2 0
  • Cei de la BMW au facut o alegere buna cu RR, sper sa ramana o masina exclusivista ca si pana acum si sa nu faca SUV sau break cum vor cei de la Bentley.
    2 1
  • dubfire
    @TITI tu trebuie sa intelegi ca in lumea asta sunt multi tarani cu bani ca s-ar da intr-un SUV RR, si probabil ca Bentley o sa faca ceva bani cu acele masini.....acum ceva ani Porche nu avea nici Panamera si nici Cayenne si ultimul se vinde ca painea calda in SUA spre exemplu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru