Rolls Royce îşi invită clienţii la picnic

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.07.2010
Divizia de personalizare a constructorului britanic de lux a pregătit un set cu accesorii pentru picnic, ce poate fi montat pe oricare dintre modelele sale.

Nu te poţi numi constructor auto de lux fără o divizie de personalizare. Rolls Royce e conştient de acest aspect şi se pare că investeşte o mulţime de resurse în oamenii care oferă o notă individuală modelelor Phantom sau Ghost. Responsabilă pentru personalizarea unei game vaste de obiecte, de la farfurii până la cusăturile scaunelor, divizia Rolls Royce lucrează manual şi cu materiale de lux, pentru a respect tradiţia.

Cea mai nouă realizare a inginerilor britanici este un set pentru picnic, ce poate fi adaptat oricărui derivat de caroserie Phantom. Accesoriul a fost prezentat iniţial în luna aprilie la Villa d'Este în Italia, însă zilele acestea, creaţia va fi expusă din nou la Londra, în perioada 21 şi 23 iulie.

Setul de picnic a fost construit din aluminiu atent şlefuit, din lemn preţios şi chiar din piele. Cutia găzduieşte un set de farfurii ce pot fi personalizate, tacâmuri, pahare de cristal, adică acele instrumente de folos pentru o cină romantică în aer liber.

Divizia de personalizare Rolls Royce Bespoke este responsabilă pentru modificarea a aproximativ 75% din unităţile vândute de constructorul britanic anual, cele mai multe cereri venind din Orientul Mijlociu.

via | zercustoms

Comentarii (8)

  • Tot nu imi cumpar unu!
    Daca nu are set pentru gratar, degeaba
    6 2
  • HA HA HA
    Rolls
    Asta este o masina de mafioti , nu de picnic. Picnic poate in noul A8 ca are multe luminite , deci vezi chiar si noaptea .
    2 5
  • picnic
    ce dracq? stai si mananci in picioare? sau pe portbagaj ca in padurea baneasa? e tiganie.
    ia-ti neamule un break compact baga in el gratarul si micii si ai rezolvat treaba
    3 5
  • Dorinel
    vai capu lor
    mai bine facea o shaormerie
    7 0
  • Alex Radoi
    @Dorinel
    Esti TARE! :)))))
    2 0
  • carcalet
    :))
    Cred ca va fi un best seller printre "frip"turistii mioritici, fosti ciobani, actuali oameni de "succesuri".
    0 0
  • ha!
    Cu parere de rau o spun dar setul este incomplet...Lipsesc suportul pentru ziar si micul frigider pentru pastrat parizerul. Ceapa o poti lua din piata si o spargi cu mana.

    Hai, pofta buna!
    4 0
  • stefanel
    @black_ink: corectie, ceapa se sparge doar de luneta.
    Asta vine si cu un CD de genul "Slagare banatene pentru petrecere campeneasca", ceva? Butoi de palinca are? Suport pt borcan de mustar are? Damingeana pentru vin varsat, ceva? Vreun dozator de bere la pet? Ce dacu bai, asta e set de picnic?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru