Rolls-Royce și casa Hermes au colaborat pentru un Phantom unicat, comandat de un client din Japonia

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 28.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre Phantom Oribe, o limuzină unicat dezvoltată împreună cu specialișii casei pariziene Hermes.

Orice client Rolls-Royce își poate personaliza mașina după bunul plac, însă unii merg mai departe și vor să aibă în garaj o mașină unicat. Constructorul britanic de automobile nu refuză o astfel de provocare, cea mai recentă creație fiind denumită Phantom Oribe.

Limuzina de lux a fost comandată de un antreprenor, colecționar de artă și pasionat de automobile japonez. Mai mult, a fost creată împreună cu specialiștii casei pariziene Hermes.

Pentru exterior, britanicii au ales nuanța Verde Oribe (specifică vaselor ceramice japoneze ale secolului al 16-lea), iar partea inferioară a fost vopsită în crem.

La interior, casa pariziană Hermes a îmbrăcat scaunele spate în piele de culoare Verde Enea. Aceeași nuanță poate fi întâlnită și la nivelul mai multor accesorii. Pachetul este completat de ornamente realizate din lemn de nuc.

"Galeria" din fața pasagerului din dreapta ascunde o lucrare de artă bazată pe un design al artistului francez Pierre Peron.

Pictura a fost realizată pe lemn de nuc și este, ca de obicei, protejată de un geam de sticlă.

Rolls-Royce Phantom Oribe este "expresia magnifică a modelului nostru de vârf și reunește două companii cu peste trei secole de experiență și tradiție," a declarat șeful Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos.

via Rolls-Royce

Comentarii (3)

  • Casa Herpes
    Daca eram in locul japonezului,imi luam o Toyota Century. Se pare ca au si ei manelistii lor infatuati si opulenti.olOare bea sake cu red bull la bar,sta cu mobilul aurit pe masa si se scarpina cu cheia de la Rolls in ureche?
    8 13
  • netam-nissan
    oribe? oribil pentru unii, dar mie îmi place kaki-ul scaunelor, cred că e transportor blindat de fapt.
    nici japii nu mai sunt ce erau totuși.
    8 0
  • Oglinda marian
    Asa da comand 3 pentru inima mea așai sa ai bani toți îngenunchează în fata mea ca un zeu am ajuns print de branistea galati
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru