Rolls-Royce prezintă 6 exemplare Phantom speciale, inspirate de elementele naturii și omenire

de Tiberiu Safta
Vineri, 16.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a colaborat cu un artist din Marea Britanie pentru a crea 6 exemplare speciale ale limuzinei de lux Phantom. Acestea reprezintă cele 5 elemente ale naturii, plus omenirea.

Constructorul britanic de mașini de lux a dezvăluit 6 exemplare speciale ale lui Phantom, fiecare dintre ele fiind personalizate în mod diferit, cu elemente de design unice. Cele 6 mașini au fost create în colaborare cu artistul britanic Sacha Jafri, omul care a ales vopselele speciale și alte elemente vizuale exclusive.

Cele 6 exemplare speciale Phantom au fost prezentate în cadrul unui eveniment din Dubai. Așa după cum spune Rolls-Royce, exemplarele au fost create pentru a reprezenta cele 5 elemente ale naturii: aerul (verde), focul (roșu deschis), apa (albastru deschis), vântul (albastru închis) și pământul (negru).

Ultimul exemplar, vopsit în alb, reprezintă omenirea și este un omagiu adus unei picturi create de Jafri, botezată Călătoria Omenirii. Aceasta este în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai mare pictură realizată pe pânză.

Proiectul special a început încă din 2020 și a durat doi ani. Fiecare exemplar a fost vopsit de către Jafri la uzina de la Goodwood a mărcii, iar acestea conțin și o grafică în formă de inimă, care servește ca motivul artistic principal al lui Jafri.

Inclusiv celebrul ornament Spirit of Ecstasy al fiecărui exemplar conține o bază gravată specială.

Nu în ultimul rând, fiecare exemplar prezintă și desene unice pe planșa de bord, ce reprezintă cele 5 elemente ale naturii și omenirea. Cele 6 exemplare vor fi vândute, iar Rolls-Royce va oferi și un jeton nefungibil pentru fiecare dintre acestea. Clientul va putea vinde jetonul separat, iar banii câștigați vor fi redirecționați către un portofel digital care strânge fonduri pentru viitoare donații caritabile.

Rolls-Royce și-a impus obiectivul de a strânge 1 milion de dolari de pe urma acestui proiect, o țintă care a fost deja depășită. Banii vor fi donați unor organizații caritabile din sectoarele de educație, sănătate și sustenabilitate.

via Rolls-Royce

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru