Noul Phantom Carbon Veil este cea mai nouă creație unicat Rolls-Royce

de Alexandru Monenciu
Vineri, 25.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce Phantom Carbon Veil este cea mai nouă creație, realizată la comandă, de către producătorul britanic. De fapt, mașina a fost prezentată de către Rolls-Royce Motor Cars Dubai și are o Galerie care poartă semnătura unui artist celebru.

Rolls-Royce este unul dintre producătorii de automobile care nu se feresc de provocări, chiar dacă acestea vin de la clienți foarte pretențioși. Nu de puține ori, constructorul britanic a realizat diverse mașini la comandă.

Cea mai recentă creație a fost denumită Carbon Veil și, așa cum bine poți observa, este bazată pe limuzina Phantom. Mașina a fost prezentată de Rolls-Royce Motor Cars Dubai, fiind realizată, cel mai probabil, pentru un client de acolo.

Exteriorul este, comparativ cu alte proiecte unicat Rolls-Royce, destul de discret. Avem o nuanță gri pentru caroserie, accente portocalii și celebrul Spirit of Ecstasy confecționat din fibră de carbon.

Interiorul este, fără îndoială, piesa de rezistență. Sau, mai bine spus, așa numita Galerie care găzduiește o lucrare semnată de Alastair Gibson, fost mecanic în Formula 1, între timp devenit un artist apreciat în întreaga lume.

Lucrarea, denumită Carbon Veil, este fabricată din 150 de straturi de fibră de carbon.

Forma obținută este inspirată de o ambarcațiune de lux, botezată 118 WallyPower.

Ca de obicei, Rolls-Royce nu a dezvăluit prețul celei mai recente creații unicat.

via Rolls-Royce

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru