Wald International prepară Rolls-Royce Phantom EW

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 29.01.2011
Japonezii de la Wald International au creat un pachet de caroserie pentru Rolls-Royce Phantom EW. Mulţumită modificărilor operate de tunerul nipon, modelul britanic inspiră mult mai multă eleganţă.

Casa de tuning japoneză Wald International a creat un pachet de design pentru Rolls-Royce Phantom, versiunea cu ampatament mărit. Acesta poartă denumirea de Sports Line Black Bison Edition şi dispune de o mulţime de modificări estetice care îi conferă modelului britanic un plus de eleganţă şi seriozitate. În partea din faţă, tunerii au montat un spoiler restilizat, pragurile laterale au fost lăţite, iar spoilerul spate dispune de un design nou.

De asemenea, limuzina britanică a primit lumini de tip LED pentru mersul pe timp de zi, un eleron discret poziţionat pe portbagaj şi jante Renovation de 24 de inch. Sub capota lui Rolls-Royce Phantom EW rămâne acelaşi propulsor V12 de 6.75 litri capabil să producă 453 de cai putere şi care dezvoltă un cuplu motor de 720 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat în 6.1 secunde, iar viteza maximă cu care poate rula modelul britanic este de 240 km/h.

Via | Wald International

Comentarii (7)

  • Eleganta?!
    Nu stiu unde vedeti voi ca ii da un plus de eleganta!
    10 3
  • pacpac
    aaa
    RR nu are nevoie de tuning e o masina prea eleganta pt a fi tunata .cred ca japonezi au facuto asa din cojones sa faca baza de britanici
    8 1
  • mai multa eleganta....yeah sure!
    arata absolut hidos
    12 4
  • Florin
    :)))
    parca ar fi "tunata" de un computer geek care a incurcat un Phantom cu un Eclipse
    12 0
  • daca vreun designer se crede mai bun decat cei care l'au proiectat... clar este nebun.
    12 0
  • Black Bison....
    i se potriveste numele.....
    chiar are elegentza unui bizon.
    6 0
  • foarte tare :)
    pimpmobil :)))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru