Rolls Royce Baynounah, limuzina dedicată unui sit arheologic

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.08.2010
Rolls Royce a lansat o versiunea specială a modelului Phantom, care include doar două exemplare, botezate Beynounah. Numele vine de la un celebrul sit arheologic, unde s-au descoperit fosile vechi de 8 milioane de ani.

Esential

2 exemplare ale ediţiei Phantom Beynounah va produce Rolls Royce.

Rolls Royce dovedeşte încă o dată aprecierea sa pentru clienţii din Orientul Mijlociu, cu o ediţie specială a modelului Phantom. Limuzina a fost lansată sub numele Baynounah, inspirat de aşezarea arheologică în care s-au găsit importante fosile, ce datează de acum 8 milioane de ani.

Constructorul britanic a decis ca numele sitului arheologic să fie purtat de numai două exemplare, demne de personalizarea de lux. Ambele limuzine se bucură de preşuri din lână, logo-uri Rolls Royce imprimate pe tapiţerie, piele cu cusături contrastante, lemn preţios şi o mărturie brodată a exclusivităţii modelului.

La nivel exterior, diferenţa este făcută de cele două culori ale caroseriilor: Milano Beige şi Marrakesh Brown. Rolls Royce nu a publicat informaţii despre preţul ediţiei limitate Baynounah, însă este foarte probabil ca cele două limuzine să-şi cunoască deja proprietarii.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Este singura limuzina adevarata, superba. Este ceva deosebit fata de Maybach sau Bentley, mai ales ca are inima de BMW.
    10 4
  • gabi_o
    RR
    Bentley pe langa RR e un muc!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru