Rolls-Royce a decorat bordul unui Phantom cu 3000 de pene care își schimbă culoarea

de Florin Ardeleanu
Luni, 08.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a colaborat cu o companie elvețiană pentru a crea un Phantom cu totul special. Numele său este Phantom Iridescent Opulence și a fost livrat reprezentanței Rolls-Royce din Abu Dhabi.

Actuala generație Rolls-Royce Phantom a debutat în 2017 cu un design exterior ușor revizuit și un interior mai luxos ca oricând. Așa cum te-ai aștepta de la o limuzină care costă câteva sute de mii de euro, habitaclul poate fi personalizat după bunul plac al clientului.

Pentru prima dată în istoria acestui model, Phantom vine cu așa numita Galerie. În partea dreaptă a bordului pot fi integrate diverse lucruri, de la materiale speciale, până la lucrări de artă, acestea fiind protejate de un strat de sticlă.

Altfel spus, o expoziție privată pe care o porți tot timpul cu tine. Opțiunile sunt practic nelimitate.

Spre exemplu, o companie elvețiană a decorat Galeria unui Phantom cu 3000 de pene iridescente (își schimbă culoarea în funcție de direcția luminii). Mașina unică în lume a fost denumită Phantom Iridescent Opulence și a fost livrată dealerului Rolls-Royce din Abu Dhabi.

Revenind la atracția principală, penele au fost selectate special și colectate din cozile unor păsări, a căror specie rămâne un mister. Acestea au fost mai apoi cusute manual pe un suport textil.

Pentru a se asorta cu opera de artă a elvețienilor de la Nature Squared, ceasul din centrul bordului este finisat cu sidef natural.

via Rolls-Royce

Comentarii (3)

  • Andrei
    Probabil ca dacă ai mult mai mulți bani decât poți cheltui începi sa iti pui problema dacă ar trebui sa ai pene pe bordul mașinii.
    20 1
  • vi se pare ca suntem specie inteligenta?
    8 1
  • Johnny
    Toate celelalte materiale au fost deja epuizate? De curand au inlocuit lemnul cu piatra, ca cica s- a invechit...acim.pene oare ce urmeaza?
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru