O scena din Iron Man 2 a distrus doua Rolls Royce Phantom

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 10.05.2010
Realizatorii peliculei Iron Man 2 au recunoscut ca filmarea unei scene de actiune a presupus distrugerea a doua exemplare identice Rolls Royce Phantom, evaluate la 438.000 de dolari fiecare.

Prezent deja si in cinematografele din Romania, Iron Man 2 promite scene spectaculoase dar si efecte speciale, care au costat mult si au crescut considerabil bugetul filmului.

Una din scene a aruncat in mijlocul confruntarii dintre cei doi supereroi si un Rolls Royce Phantom, care a fost distrus complet in urma filmarilor. Se pare ca filmarea scenei i-a costat destul de mult pe producatorii peliculei, in urma efectelor speciale doua exemplare identice ale limuzinei britanice fiind distruse. Fiecare dintre ele era evaluat la 438.000 de dolari.

John Armstrong, omul care a lucrat la efectele speciale si cascadoriile filmului, a declarat ca Rolls Royce a construit in premiera doua masini identice pentru pelicula Iron Man 2. Este bine stiut faptul ca producatorul britanic da nastere unor exemplare unice, fiecare fiind construit manual.

Ramasitele celor doua exemplare Rolls Royce Phantom au fost depozitate intr-un garaj din California, valoarea lor urmand sa fie exploatata probabil in cadrul unei licitatii speciale.

via | egmcartech

 

Comentarii (4)

  • mihai B.
    Am vazut filmul in cinema si este super, are niste efecte speciale super tari da am crezut la momentul respectiv ca faza ca Roll royce e trucaj. Super film.
    10 2
  • AndreiRN
    Realul
    Daca au fost construite special pt acest film fi sigur ca nu valorau cat unul nou pt strada. Mai mult ca sigur nu erau inregistrate in circulatie si poate chiar donate de firma ca reclama.
    11 0
  • ei pe draa.q...
    in general ptr filme se fac masini speciale adica mai pe inteles , mai ieftine la costul de productie , sa nu credeti ca au fost luate direct din reprezentanta cu tot tacamul pe ele , sunt niste replici perfecte , facute de firma mama ptr filmari si nu se aplica numai la "rols" acest lucru , la orice masina mai exclusivista .....cand se are de gand sa se faca un "terci' cu ea....
    3 0
  • Octavian
    aveti impresia ca cei de la Rolls Royce se complica cu replici? :)) Sa fim seriosi, au un renume si o istorie de mai bine de 100 de ani. Probabil ca au cumparat variantele chele fara dotari. Probabil ca avea inclusa roata de rezerva si volanul in dotari, si probabil tapiteria din piele nu era piele de fapt ci era imitatie. Sau poate au luat modelul de la Geely, au cumparat de pe ebay emblemele de Rolls si le-au lipit cu super glue :)) Sa fim seriosi.

    Sa doneze masina ca reclama....hmmmm. Crezi ca un potential client Rolls Royce are nevoie sa vada masina in ironman 2 ca sa o cumpere? Ca sa nu zic ca majoritatea nu au timp sa se uite la filme de genul. Un client de rolls are activitati ceva mai intelectuale. Gen mers la teatru.

    Masina neinmatriculata, etc Cand un film costa minim 100 mil usd si incasari de sute de milioane primele saptamani credeti ca ii mai intereseaza daca e inmatriculata sau ba? :))

    Sunteti culmea. Incercati sa fiti mai inspirati cand lasati comment-uri De multe ori ma minunez de ce post-uri pot lasa unii pe site
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru