Rolls Royce ne asigură că noul Phantom e pe drum și va fi spectaculos: prima imagine cu limuzina din 2018

de Bogdan Mirică
Miercuri, 06.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce a publicat o imagine oficială cu structura din aluminiu a noului Phantom. Limuzina se va lansa în 2018 și va fi vârful industriei auto.

Vreme de mai bine de un deceniu, actualul Rolls Royce Phantom a fost văzut ca un etalon al luxului. Limuzina a câștigat clienți în toate colțurile lumii și a scos brandul din impas. A sosit însă momentul ca Phantom să se despartă de public și să lase loc unei generații viitoare.

Modelul este așteptat să își facă apariția abia peste doi ani, adică în 2018, ceea ce înseamnă că ne vom mai bucura de Phantom și câteva ediții speciale de adio în următoarea perioadă. Producția se va opri în data de 31 decembrie a acestui an, dar stocul va fi suficient pentru a asigura și cererea din anul 2017, indiferent de gradul de personalizare pe care și-l doresc clienții.

Ca să îi asigure pe fanii brandului că noul model este în curs de dezvoltare și totul merge conform planului, Rolls Royce a publicat o imagine cu noua structură din aluminiu pe care va fi dezvoltat noul Phantom.

Urmareste Automarket
De asemenea, președintele companiei, Torsten Muller-Otvos a declarat: ”Sunt foarte fericit să vă confirm că noul Phantom este pe drum și va fi dezvăluit la timp.
Va fi un Phantom contemporan, cu un design uimitor și cu un nivel al rafinamentului și luxului care îl va transforma în vârful de lance al limuzinelor vândute global.”

Comentarii (5)

  • Sper sa nu ii faca plansa de bord un mare monitor ca isi va pierde din farmec. Ar fi o blasfemie ! Spun asta pt. ca am vazut niste poze spion si pareau monitoare ca la S class.
    12 1
  • Cum arata in poza asta. Se va putea conduce cu permis categoria B sau trebuie C+D+E? Parca e bus.
    1 4
  • @DanG
    Bine spus. Si mie mi se pare imens numai din poze...iti dai seama in realitate....
    2 0
  • hazard
    Nu-mi cumpar asa ceva. N-o sa am voie cu masina prin oras dupa 2025 http://www.automarket.ro/stiri/finlanda-da-tonul-unei-revolutii-fara-masini-personale-in-oras-dupa-2025-71993.html
    1 2
  • 1. or fi urcata pe vreo platforma, stay calm
    2. ori poate E SUV!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru