Vânzările Rolls-Royce au crescut cu 64% în primele şase luni ale anului

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.07.2011
Rolls-Royce a livrat 1.592 de unităţi în prima jumătate a anului, cel mai bun rezultat pe şase luni din ultimii opt ani, iar vânzările au crescut cu 64% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Rolls-Royce se bucură de un an excepţional, marca britanică anunţând creşterea vânzărilor cu 64% în prima jumătate a anului. În primele şase luni, cei de la Rolls-Royce au livrat 1.582 unităţi, marcând cel mai bun început de an din 2003, când marca s-a relansat pe piaţă sub noul proprietar, BMW Group. Dacă o creştere de 64% a vânzărilor nu este deja impresionantă, marca britanică tocmai s-a bucurat de cel mai bun an al său, 2010 fiind anul în care Rolls-Royce a vândut cele mai multe unităţi din istorie.

"Acesta este un rezultat excelent pe şase luni şi demonstrează gradul de încredere pe care ni-l acordă clienţii noştri. Primele şase luni ale anului au găsit marca Rolls-Royce sărbătorind moştenirea noastră unică, odată cu centenarul Spirit of Ecstasy, şi demonstrând inovaţia sa, graţie versiunii electrice experimentale a lui Phantom, 102 EX. Rolls-Royce rămâne cel mai luxos şi avangardist constructor de automobile din lume", a declarat Torsten Muller-Otvos, CEO Rolls Royce Motor Cars.

Centenarul mascotei Rolls-Royce este sărbătorit prin 100 de unităţie speciale "Phantom Spirit of Ecstasy Centenary Collection". Fiecare dintre cele 100 de unităţi va primi o serie de detalii speciale.

Vânzările Rolls-Royce au crescut în toate regiunile în care activează marca, în special pe piaţa din Asia-Pacific, unde marca a înregistrat o creştere de 170% a vânzărilor. Pe piaţa din Orientul Mijlociu, vânzările Rolls-Royce au crescut cu 40%, iar în Statele Unite ale Americii, marca a cunoscut o creştere similară. Pe piaţa din Germania, cei de la Rolls-Royce au avut o creştere de 60% în primele şase luni ale anului.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (2)

  • Rolls-Royce
    O marca care se respecta.
    Felicitari in primul rand celor de la BMW. Peste tot unde si-au "bagat nasul" nu a iesit decat un lucru foarte bun, vezi Mini si respectiv Rolls.
    9 3
  • DAN_GRC
    @andrey11
    Si-a bagat nasul si la Rover, dar din pacate acolo nu au reusit, cu toate ca un anume model, 75 ,chiar a fost reusit dupa parerea mea.Au pierdut multi bani din cauza Rover, dar tot la marci englezesti s-au uitat pana la urma si au reusit.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru