Rolls Royce va lansa 100 de exemplare exclusiviste Phantom

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.01.2011
Simbolul Spirit of Ecstasy, regăsit pe capota tuturor modelelor Rolls Royce, împlineşte anul acesta 100 de ani, drept pentru care producătorul va lansa 100 de exemplare speciale ale modelului Phantom.

Esential

100 de exemplare Phantom Centenary Edition vor fi produse de Rolls Royce

Aşa cum am anunţat şi weekendul trecut, Rolls-Royce sărbătoreşte anul acesta 100 de ani de existenţă ai simbolului Spirit of Ecstasy, regăsit pe capota tuturor modelelor de lux ale constructorului britanic. Pe lângă lista de evenimente aniversare, subsidiarul BMW pregăteşte şi 100 de exemplare speciale, intens personalizate de divizia sa Bespoke.

Botezate Centenary Edition, cele 100 de unităţi vor beneficia de culori exclusiviste, printre care Rhapsody Black şi Maiden Blue, precum şi de inserţii de lemn nobil. Exclusivismul va fi subliniat şi de o statuetă specială Spirit of Ecstasy, amplasată de asemenea pe capotă, deasupra grilei impunătoare. "Doamna zburătoare" va fi turnată din argint şi va dispune de ornamente din aur, precum şi de o inscripţie comemorativă.

Nici interiorul nu scapă de personalizare, Rolls Royce pregătind un ceas analog şi o placuţă care atestă originalitatea şi numărul limitat de exemplare. De asemenea, pe torpedou vor fi gravate cuvintele lui Charles Sykes, omul care a trasat liniile statuetei celebre.

Torsten Muller-Otvos, preşedintele Rolls Royce, a declarat: "Aceste exemplare de colecţie vor urma tradiţia Rolls Royce în ceea ce priveşte luxul, atenţia pentru detalii şi calitatea materialelor.

Limuzinele noastre vor îngloba esenţa simbolului Spirit of Ecstasy, oferind clienţilor o serie de elemente de personalizare disponibile doar anul acesta", a încheiat oficialul.

Pentru a aminti clienţilor de ceea ce se ascunde în garaj, Rolls Royce va oferi viitorilor proprietari şi un ornament pentru birou, la fel de exclusivist. 

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru