Noua generație Rolls-Royce Phantom se lansează în 27 iulie: o nouă imagine teaser

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 19.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Phantom. Modelul va debuta oficial în 27 iulie în cadrul unui eveniment special care se desfășoară în Londra.

Săptămâna viitoare, Rolls-Royce organizează evenimentul "The Great Eight Phantoms". Acesta se va desfășura în Londra, iar cei prezenți vor avea ocazia să vadă pentru prima dată noua generație Rolls-Royce Phantom. Mai precis, în 27 iulie vom vedea noul Phantom alături de alte exemplare iconice.

Pentru a ține fanii pe jar, britanicii s-au gândit să mai ofere o imagine teaser cu viitorul model. Din informațiile pe care le deținem, viitoarea generație Phantom va folosi o platformă din aluminiu, ceea ce înseamnă că masa totală o să scadă considerabil. În plus, britanicii spun că noul Phantom VIII o să integreze și un sistem de direcție integrală.

Cât despre gama de motorizări, surse apropiate companiei indică un V12 biturbo. Totodată, există zvonuri care spun că în viitorul apropiat am putea asista și la debutul unui Phantom care să folosească un sistem de propulsie de tip hibrid plug-in. Cu detalii complete vom reveni în 27 iulie, imediat după evenimentul de prezentare.

Comentarii (2)

  • Adrian C
    In sfarsit ! Au tinut exagerat de mult modelul actual lansat in 2003 cu usoare facelifturi. Nu ca ar arata rau sau ar avea nevoie de schimbari dar din respect pt. clienti trebuie sa mai faci cate o generatie noua la pretul ei. Nu sa le dai aceeasi masina veche de 14 ani. Sper sa fie ceva nou dar sa pastreze linia clasica. Ramane de vazut....
    12 0
  • Se pare că luna aceasta este foarte bogată în lansări.

    Despre Phantom, va arăta aproape la fel la exterior, la interior ceva îmbunătățiri, nu are nevoie de altceva.
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru