Record de vânzări pentru Rolls-Royce în 2019: peste 5.000 de unități, în creștere cu 25% față de 2018

de Cornel Șocariciu
Marti, 07.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a stabilit un record în ceea ce privește vânzările obținute în 2019. Conform oficialilor producătorului britanic, anul trecut, Rolls-Royce a comercializat 5.152 de vehicule, în creștere cu 25% față de 2018.

Anul 2019 a fost unul excelent pentru Rolly-Royce, producătorul britanic raportând un record de vânzări. Conform oficialilor Rolls-Royce, anul trecut, compania a comercializat 5.152 de mașini la nivel global (britanicii sunt prezenți în peste 50 de state), o valoare mai mare cu 25% comparativ cu cea obținută în 2018.

Pentru moment, Rolls-Royce nu oferă și valorile obținute pe fiecare piață în parte, însă reprezentanții companiei spun că au reușit să îmbunătățească rezultatele din 2018 în toate regiunile unde activează. Cea mai bună piață de desfacere a fost cea din America de Nord (aproximativ o treime din vânzările globale), urmată de China și Europa.

Rolls-Royce Dawn și Wraith au reușit să domine segmentele din care fac parte, în timp ce Phantom și-a continuat parcursul bun început în 2018. În același timp, oficialii producătorului britanic spun că SUV-ul Rolls-Royce Cullinan (foto) a jucat un rol foarte important în rezultatul obținut în 2019.

Tot în 2019, Rolls-Royce Ghost a ieșit de pe linia de asamblare, modelul reușind în ultimii ani să atragă un public nou în curtea producătorului britanic.

Dar fanii lui Ghost vor avea parte de o surpriză în 2020: conform oficialilor Rolls-Royce, la jumătatea acestui an, o nouă generație va fi lansată pe piață.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru