Rolls-Royce Cullinan

Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Încă o imagine cu viitoarea Toyota Century SUV, un rival pentru Rolls-Royce Cullinan

Toyota a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul model de lux Century SUV. Noul model, care va fi un rival pentru Rolls-Royce Cullinan, va fi dezvăluit în curând.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Imagine oficială cu noua Toyota Century SUV, rival pentru Rolls-Royce Cullinan

Toyota a publicat o imagine sugestivă cu viitorul Century SUV, un model care urmează să fie cel mai scump SUV al mărcii. Noul model va fi prezentat oficial la începutul lui septembrie.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Rolls-Royce Cullinan, inspirată din spațiu. Producție limitată la 62 de exemplare

Rolls-Royce a pregătit o nouă ediție specială pentru SUV-ul său de lux Cullinan. Noua ediție se numește Blue Shadow și este inspirată din spațiu. Doar 62 de exemplare vor fi produse.
Marti, 30 Martie 2021 | General

Un Rolls Royce Cullinan unicat, realizat la comandă pentru unul dintre directorii Google

Ben Sloss, vicepreședinte al departamentului de inginerie pentru Google, și-a achiziționat un Rolls Royce Cullinan Black Badge. El a ales să își personalizeze SUV-ul într-un mod diferit și a creat astfel un exemplar unic în lume.
Vineri, 22 Mai 2020 | General

Rolls-Royce lansează macheta SUV-ului Cullinan la scara 1:8: producția unui exemplar are loc în 450 de ore

Rolls-Royce a lansat macheta SUV-ului Cullinan la scara 1:8. Produsul este fabricat din peste 1.000 de piese, iar pentru realizarea acestuia sunt necesare 450 de ore.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Industrie

Record de vânzări pentru Rolls-Royce în 2019: peste 5.000 de unități, în creștere cu 25% față de 2018

Rolls-Royce a stabilit un record în ceea ce privește vânzările obținute în 2019. Conform oficialilor producătorului britanic, anul trecut, Rolls-Royce a comercializat 5.152 de vehicule, în creștere cu 25% față de 2018.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Modele noi

Rolls-Royce a lansat Cullinan Black Badge: modificări estetice și motor V12 cu 600 CP pentru cel mai scump SUV de serie

Rolls-Royce a publicat primele imagini și informații referitoare la versiunea Cullinan Black Badge. SUV-ul britanic este vopsit complet în negru, interiorul dispune de elemente din fibră de carbon, iar motorul V12 dezvoltă 600 CP.
Duminica, 17 Februarie 2019 | Industrie

Rolls-Royce are “probleme” cu livrările SUV-ului Cullinan: “Nu facem față comenzilor, deși fabrica funcționează la 100% din capacitate”

Rolls-Royce are “problemele” pe care și le dorește orice constructor. SUV-ul Cullinan este atât de căutat de clienți, încât fabrica britanicilor nu face față numărului mare de comenzi.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Intern

Rolls-Royce Cullinan a debutat în România: cel mai scump SUV de serie din lume are un preț de pornire de peste 315.000 de euro

Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat și în România. Primul SUV din istoria constructorului britanic poate fi comandat începând cu 315.350 de euro. Clienții vor putea miza doar motorul V12 pe benzină de 6.75 litri care produce 571 de cai putere. Livrările încep în prima parte a anului viitor.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | General

Primele exemplare Rolls-Royce Cullinan au pășit pe poarta uzinei constructorului britanic: cel mai scump SUV din lume are un V12 cu 571 CP

Rolls-Royce a anunțat că primele 8 exemplare Cullinan au părăsit uzina din Goodwood și se îndreaptă către cele 8 showroom-uri din Marea Britanie. Primul SUV dezvoltat de producătorul britanic are un motor V12 de 571 CP, tracțiune integrală și patru roți directoare.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

SUV-ul Rolls-Royce Cullinan ar putea primi o versiune cu sistem hibrid de propulsie: britanicii nu exclud și lansarea unui frate mai mic

Rolls-Royce Cullinan, cel mai scump SUV de serie din lume, ar putea primi și o versiune cu sistem hibrid de propulsie. Britanicii vor să-l întâmpine cum se cuvinte pe viitorul rival Aston Martin Varekai.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Modele noi

Pregătește Rolls-Royce un SUV mai mic decât Cullinan? "Deocamdată nu avem planuri, dar niciodată nu poți să spui niciodată"

Cullinan, SUV-ul de lux prezentat de Rolls-Royce în acest an nu va avea deocamdată un frate mai mic. "Clienții noștri nu-și doresc acest lucru, iar noi nu mutăm brandul în alte segmente doar de dragul volumului", spune directorul companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan se prezintă oficial și devine cel mai scump SUV din lume: primul SUV Rolls oferă 571 CP

Rolls-Royce a prezentat Cullinan, primul SUV dezvoltat până acum de constructorul britanic. Cel mai scump SUV de serie de lume va fi oferit cu un sistem de tracțiune integrală, cu patru roți directoare și cu un motor V12 de 6.75 litri care produce 571 de cai putere.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan, prima imagine din interior: SUV-ul producătorului britanic oferă un mod special pentru ieșirile în off-road

Mâine, 10 mai, fanii Rolls-Royce vor face cunoștință cu noul Cullinan. Pentru a îndulci așteptarea, constructorul britanic a publicat prima imagine cu câteva detalii de interior. SUV-ul britanic va avea un mod special pentru ieșirile în off-road și un sistem Hill Descent Control.
Marti, 08 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan mai face un pas către debut: teaser cu SUV-ul britanic ce va fi dezvăluit pe 10 mai

Rolls-Royce a publicat un teaser cu SUV-ul Cullinan, a cărui dezvăluire este programată pe data de 10 mai. Debutul comercial va avea loc în acest an, urmând ca livrările să înceapă în prima parte a lui 2019.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Modele noi

SUV-ul Rolls-Royce Cullinan debutează în 10 mai: livrările încep în prima parte a anului viitor

Rolls-Royce Cullinan, SUV-ul pregătit de constructorul britanic, va fi prezentat în premieră în 10 mai. Debutul comercial va avea loc în acest an, urmând ca livrările să înceapă în prima parte a lui 2019.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Modele noi

Rolls-Royce semnează cu National Geographic: testele finale cu SUV-ul Cullinan fac parte din aventura "The Final Challenge"

Rolls-Royce începe testele finale cu SUV-ul Cullinan. Alături de echipele de ingineri se vor afla și o serie de cameramani și fotografi din partea National Geographic. Aventura se numește "The Final Challenge", iar reprezentanții National Geographic vor surprinde momentele dificile prin care trece Cullinan.
Marti, 13 Februarie 2018 | Modele noi

SUV-ul Rolls-Royce se apropie de lansare: britanicii au confirmat numele Cullinan

Cullinan este numele SUV-ului pregătit de Rolls-Royce. Modelul va fi prezentat în următoarele luni, iar debutul comercial va avea loc la finalul anului curent.
Duminica, 28 Ianuarie 2018 | Modele noi

Rolls-Royce lansează un SUV în vara acestui an: britanicii îl vor prezenta în cadrul unor evenimente private

Rolls-Royce este gata să lanseze un SUV. Modelul ar urma să își facă apariția în vara acestui an, iar pentru început britanicii îl vor expune în cadrul unor evenimente private.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

Șeful Rolls Royce, atac la Bentley Bentayga: „Vrem exclusivitate, nu vrem un Audi Q7 camuflat”

Președintele Rolls Royce a subliniat importanța unei platforme complet noi pentru dezvoltarea primului SUV din istoria companiei. Tot el a ironizat Bentley Bentayga și înrudirea acestuia cu Audi Q7.

Tag-uri similare

Rolls-Royce, Rolls-Royce Cullinan, Rolls-Royce SUV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru