Rolls-Royce Cullinan, prima imagine din interior: SUV-ul producătorului britanic oferă un mod special pentru ieșirile în off-road

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 09.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mâine, 10 mai, fanii Rolls-Royce vor face cunoștință cu noul Cullinan. Pentru a îndulci așteptarea, constructorul britanic a publicat prima imagine cu câteva detalii de interior. SUV-ul britanic va avea un mod special pentru ieșirile în off-road și un sistem Hill Descent Control.

Constructorul britanic Rolls-Royce se apropie cu pași mari de unul dintre cele mai importante momente din carieră: lansarea SUV-ului Cullinan. Prezentarea noului Rolls-Royce Cullinan este programată pentru 10 mai, ora 14:00, ora României.

Pentru a îndulci așteptarea, constructorul britanic a publicat o fotografie cu detalii din interiorul viitorului Cullinan. Astfel, descoperim controller-ul rotativ cu ajutorul căruia ocupanții vor putea opera sistemul de infotainment, un buton dedicat ieșirilor în off-road, dar și butonul care comandă sistemul Hill Descent Control.

Până în acest moment, nu există informații oficiale despre motorizarea lui Cullinan. Cel mai probabil, SUV-ul producătorului britanic va integra motorul V12 de 6.75 litri.

Debutul comercial va avea loc în acest an, iar livrările vor demara în prima parte a lui 2019. Britanicii speră ca noul SUV să aibă o contribuție consistentă în dreptul vânzărilor, iar astfel, Rolls-Royce să treacă de 5.000 de unități pe an.

Comentarii (1)

  • Bogdan
    https://www.youtube.com/watch?v=sBTduczd5QA
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru