SUV Rolls-Royce

Vineri, 22 Mai 2020 | General

Rolls-Royce lansează macheta SUV-ului Cullinan la scara 1:8: producția unui exemplar are loc în 450 de ore

Rolls-Royce a lansat macheta SUV-ului Cullinan la scara 1:8. Produsul este fabricat din peste 1.000 de piese, iar pentru realizarea acestuia sunt necesare 450 de ore.
Joi, 10 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan se prezintă oficial și devine cel mai scump SUV din lume: primul SUV Rolls oferă 571 CP

Rolls-Royce a prezentat Cullinan, primul SUV dezvoltat până acum de constructorul britanic. Cel mai scump SUV de serie de lume va fi oferit cu un sistem de tracțiune integrală, cu patru roți directoare și cu un motor V12 de 6.75 litri care produce 571 de cai putere.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan, prima imagine din interior: SUV-ul producătorului britanic oferă un mod special pentru ieșirile în off-road

Mâine, 10 mai, fanii Rolls-Royce vor face cunoștință cu noul Cullinan. Pentru a îndulci așteptarea, constructorul britanic a publicat prima imagine cu câteva detalii de interior. SUV-ul britanic va avea un mod special pentru ieșirile în off-road și un sistem Hill Descent Control.
Marti, 13 Februarie 2018 | Modele noi

SUV-ul Rolls-Royce se apropie de lansare: britanicii au confirmat numele Cullinan

Cullinan este numele SUV-ului pregătit de Rolls-Royce. Modelul va fi prezentat în următoarele luni, iar debutul comercial va avea loc la finalul anului curent.
Duminica, 28 Ianuarie 2018 | Modele noi

Rolls-Royce lansează un SUV în vara acestui an: britanicii îl vor prezenta în cadrul unor evenimente private

Rolls-Royce este gata să lanseze un SUV. Modelul ar urma să își facă apariția în vara acestui an, iar pentru început britanicii îl vor expune în cadrul unor evenimente private.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

Șeful Rolls Royce, atac la Bentley Bentayga: „Vrem exclusivitate, nu vrem un Audi Q7 camuflat”

Președintele Rolls Royce a subliniat importanța unei platforme complet noi pentru dezvoltarea primului SUV din istoria companiei. Tot el a ironizat Bentley Bentayga și înrudirea acestuia cu Audi Q7.
Marti, 29 Martie 2016 | Modele noi

BMW confirmă o versiune de lux a viitorului X7, estimată la peste 100.000 de euro

Un oficial BMW a confirmat zvonurile privind o eventuală versiune de lux a modelului X7. Aceasta va costa peste 100.000 de euro și va avea doar patru locuri.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Rolls-Royce va lansa un SUV în 2018: Cullinan

Rolls-Royce a venit la Frankfurt cu noul Dawn. La scurtă vreme după prezentarea decapotabilei, oficialii mărcii au confirmat lansarea primului SUV Rolls-Royce în 2018. El se va numi Cullinan.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

"Granzii" și strategiile diferite: Ferrari refuză să facă SUV-uri și electrice, Rolls-Royce vrea mașini electrice în gamă

Oficialii Ferrari au reafirmat promisiunea de a nu produce vreodată SUV-uri sau mașini electrice. În contrast, cei de la Rolls-Royce au o viziune diferită asupra viitorului.
Joi, 09 Aprilie 2015 | Modele noi

Rolls-Royce ne prezintă proiectul Cullinan, bancul de probe pentru viitorul său SUV

Englezii de la Rolls-Royce au prezentat primele imagini ale prototipului pe care îl folosesc pentru testarea sistemului de propulsie al viitorului lor SUV, cunoscut oficial doar sub numele de Project Cullinan.
Joi, 12 Septembrie 2013 | Autoipoteze

Şeful Rolls-Royce: "Luăm în considerare un SUV"

Torsten Mueller-Oetvoes, CEO-ul Rolls Royce, a declarat că ipoteza unui SUV în gama mărcii din Goodwood este discutată în consiliul de administratie al mărcii, segmentul fiind deosebit de atractiv.
Marti, 30 Aprilie 2013 | Modele noi

Rolls-Royce lucrează la o versiune decapotabilă a lui Wraith

Rolls-Royce Wraith va primi o versiune decapotabilă, spun englezii de la AutoExpress. Aceasta este aşteptată să debuteze în termen de trei ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Martie 2013 | Industrie

Rolls-Royce nu va construi un crossover în viitorul apropiat

Pentru a potoli speculaţiile confom cărora Rolls-Royce pregăteşte un SUV pentru a rivaliza cu viitorul Bentley EXP 9, oficialii mărcii au negat că pregătesc un crossover. Au lăsat însă o portiţă deschisă pentru viitor.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Industrie

Rolls-Royce: Creşterea numărului de milionari este benefică pentru creşterea vânzărilor

Torsten Muller-Otvos, şeful Rolls-Royce, consideră că mărirea listei de milionari este o veste bună pentru marca sa, deoarece vânzările vor creşte în următoarea perioadă.

Tag-uri similare

SUV, Rolls-Royce, modele noi Rolls-Royce, vanzari Rolls-Royce, SUV Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru