Rolls-Royce nu va construi un crossover în viitorul apropiat

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 13.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a potoli speculaţiile confom cărora Rolls-Royce pregăteşte un SUV pentru a rivaliza cu viitorul Bentley EXP 9, oficialii mărcii au negat că pregătesc un crossover. Au lăsat însă o portiţă deschisă pentru viitor.

Directorul regional pentru Asia-Pacific al comapniei Rolls-Royce, Paul Harris a declarat de curând că producătorul britanic de automobile de lux nu are planuri pentru construcţia unui model SUV, dar filosofia companiei este de nu spune niciodată nu. În ultima vreme s-au amplicat zvonurile conform cărora Rolls-Royce ar pregăti un viitor model SUV pentru a concura cu viitorul Bentley EXP 9. Conform lui Harris, noul Rolls-Royce Wraith va fi cel mai nou model al mărcii timp de doi ani şi jumătate. "Nu există alt model în stadiul de proiect, în acest moment", a spus Paul Harris.

Dan Balmer, General Manager pentru Rolls-Royce Asia Pacific a dus speculaţia mai departe. El spune că un SUV ar pune două probleme importante pentru Rolls-Royce: design şi calitatea ţinutei de drum. Conform lui Balmer, cea mai mare problemă ar fi calitatea suspensiei, deoarece SUV-urile şi trenurile de rulare 4x4 nu excelează în acest domeniu, iar Rolls-Royce are o reputaţie de apărat. Dacă Rolls-Royce va produce vreodată un SUV acesta ar putea apărea undeva spre sfârşitul decadei deoarece modelele britanice sunt manufacturate şi este nevoie de mult timp pentru a forma şi antrena viitoarea forţă de muncă. 

Via worldcarfans

Comentarii (2)

  • Nici sa nu va treaca prin cap !
    4 1
  • Adrian
    Nu imi pot imagina cat de grotesc ar putea arata un RR SUV !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru