Cullinan

Luni, 08 Ianuarie | Economic

Vânzări record pentru Rolls-Royce: 6032 de mașini vândute în 2023

Rolls-Royce s-a bucurat de cel mai bun an din istorie în 2023, în ceea ce privește numărul de mașini vândute. Mai exact, constructorul britanic de mașini de lux a vândut 6032 de mașini în anul precedent.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Rolls-Royce Cullinan, inspirată din spațiu. Producție limitată la 62 de exemplare

Rolls-Royce a pregătit o nouă ediție specială pentru SUV-ul său de lux Cullinan. Noua ediție se numește Blue Shadow și este inspirată din spațiu. Doar 62 de exemplare vor fi produse.
Luni, 09 Ianuarie 2023 | Industrie

Livrări record pentru Rolls-Royce în 2022: peste 6.000 de mașini la nivel global

Pentru prima oară în istoria sa de 118 ani, Rolls-Royce a livrat în 2022 peste 6.000 în 50 de țări. Cel mai popular model a fost, desigur, SUV-ul Cullinan.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Modele noi

Noul Rolls-Royce Cullinan – Inspired by Fashion: plafon înstelat chiar și în portbagaj

Constructorul britanic de mașini de lux a lansat noua ediție specială Cullinan – Inspired by Fashion. Noul model aduce două pachete speciale, Re-Belle și Fu-Shion, care cuprind culori noi, ornamente distincte, accesorii noi și, în premieră, un hayon cu iluminare ambientală, numit Starlight Tailgate.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Tuning

Chiar și cel mai scump SUV din lume poate fi tunat: Rolls-Royce Cullinan de 800.000 de euro

Un exemplar Rolls-Royce Cullinan a fost modificat de către specialiștii de la Novitec. Printre modificările aduse se numără o caroserie mai lată, un motor V12 mai puternic și o schemă de culoare nouă. Toate acestea pentru un preț de aproape 800.000 de euro.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Industrie

Rolls-Royce a stabilit un nou record: 1.380 de mașini vândute în primul trimestru

Rolls-Royce a vândut 1.380 de mașini în primul trimestru, cu 62% mai multe față de aceeași perioadă din 2020, stabilind astfel un nou record în istoria companiei.
Vineri, 22 Mai 2020 | General

Rolls-Royce lansează macheta SUV-ului Cullinan la scara 1:8: producția unui exemplar are loc în 450 de ore

Rolls-Royce a lansat macheta SUV-ului Cullinan la scara 1:8. Produsul este fabricat din peste 1.000 de piese, iar pentru realizarea acestuia sunt necesare 450 de ore.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Modele noi

Rolls-Royce a lansat Cullinan Black Badge: modificări estetice și motor V12 cu 600 CP pentru cel mai scump SUV de serie

Rolls-Royce a publicat primele imagini și informații referitoare la versiunea Cullinan Black Badge. SUV-ul britanic este vopsit complet în negru, interiorul dispune de elemente din fibră de carbon, iar motorul V12 dezvoltă 600 CP.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Intern

Rolls-Royce Cullinan a debutat în România: cel mai scump SUV de serie din lume are un preț de pornire de peste 315.000 de euro

Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat și în România. Primul SUV din istoria constructorului britanic poate fi comandat începând cu 315.350 de euro. Clienții vor putea miza doar motorul V12 pe benzină de 6.75 litri care produce 571 de cai putere. Livrările încep în prima parte a anului viitor.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | General

Primele exemplare Rolls-Royce Cullinan au pășit pe poarta uzinei constructorului britanic: cel mai scump SUV din lume are un V12 cu 571 CP

Rolls-Royce a anunțat că primele 8 exemplare Cullinan au părăsit uzina din Goodwood și se îndreaptă către cele 8 showroom-uri din Marea Britanie. Primul SUV dezvoltat de producătorul britanic are un motor V12 de 571 CP, tracțiune integrală și patru roți directoare.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

SUV-ul Rolls-Royce Cullinan ar putea primi o versiune cu sistem hibrid de propulsie: britanicii nu exclud și lansarea unui frate mai mic

Rolls-Royce Cullinan, cel mai scump SUV de serie din lume, ar putea primi și o versiune cu sistem hibrid de propulsie. Britanicii vor să-l întâmpine cum se cuvinte pe viitorul rival Aston Martin Varekai.
Joi, 10 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan se prezintă oficial și devine cel mai scump SUV din lume: primul SUV Rolls oferă 571 CP

Rolls-Royce a prezentat Cullinan, primul SUV dezvoltat până acum de constructorul britanic. Cel mai scump SUV de serie de lume va fi oferit cu un sistem de tracțiune integrală, cu patru roți directoare și cu un motor V12 de 6.75 litri care produce 571 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan, prima imagine din interior: SUV-ul producătorului britanic oferă un mod special pentru ieșirile în off-road

Mâine, 10 mai, fanii Rolls-Royce vor face cunoștință cu noul Cullinan. Pentru a îndulci așteptarea, constructorul britanic a publicat prima imagine cu câteva detalii de interior. SUV-ul britanic va avea un mod special pentru ieșirile în off-road și un sistem Hill Descent Control.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Modele noi

SUV-ul Rolls-Royce Cullinan debutează în 10 mai: livrările încep în prima parte a anului viitor

Rolls-Royce Cullinan, SUV-ul pregătit de constructorul britanic, va fi prezentat în premieră în 10 mai. Debutul comercial va avea loc în acest an, urmând ca livrările să înceapă în prima parte a lui 2019.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Modele noi

Rolls-Royce semnează cu National Geographic: testele finale cu SUV-ul Cullinan fac parte din aventura "The Final Challenge"

Rolls-Royce începe testele finale cu SUV-ul Cullinan. Alături de echipele de ingineri se vor afla și o serie de cameramani și fotografi din partea National Geographic. Aventura se numește "The Final Challenge", iar reprezentanții National Geographic vor surprinde momentele dificile prin care trece Cullinan.
Marti, 13 Februarie 2018 | Modele noi

SUV-ul Rolls-Royce se apropie de lansare: britanicii au confirmat numele Cullinan

Cullinan este numele SUV-ului pregătit de Rolls-Royce. Modelul va fi prezentat în următoarele luni, iar debutul comercial va avea loc la finalul anului curent.

Tag-uri similare

Rolls-Royce, Rolls-Royce Cullinan, cullinan, SUV Rolls-Royce
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru