Rolls-Royce semnează cu National Geographic: testele finale cu SUV-ul Cullinan fac parte din aventura "The Final Challenge"

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 04.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce începe testele finale cu SUV-ul Cullinan. Alături de echipele de ingineri se vor afla și o serie de cameramani și fotografi din partea National Geographic. Aventura se numește "The Final Challenge", iar reprezentanții National Geographic vor surprinde momentele dificile prin care trece Cullinan.

În 4 aprilie, Rolls-Royce demarează testele finale cu SUV-ul Cullinan. Pentru a demonstra tuturor că viitorul Cullinan este un model demn de logo-ul Rolls-Royce, producătorul britanic a semnat un parteneriat cu National Geographic.

Astfel, o serie de fotografi și cameramani vor pleca în aventura "The Final Challenge" și vor publica imagini și clipuri video din timpul testelor finale. Traseul pregătit de Rolls-Royce începe în Scoția și trece prin Austria, Orientul Mijlociu și SUA.

În fruntea echipei National Geographic se află Cory Richards, iar materialele surprinse vor putea fi accesate atât pe o platformă dedicată din cadrul site-ului National Geographic, cât și pe rețelele de socializare unde activează Rolls-Royce.

"În urmă cu trei ani le-am promis fanilor că o să-i implic în dezvoltarea și testarea lui Rolls-Royce Cullinan. Prin proiectul The Final Challenge, testele finale vor deveni ușor de accesat de publicul larg", a declarat Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce.

Viitorul Rolls-Royce Cullinan este dezvoltat pe platforma "Architecture of Luxury", aceeași arhitectură pe care britanicii o folosesc pentru noua generație Phantom.

Deși nu există informații oficiale, cel mai probabil, sub capota lui Cullinan vom întâlni același motor V12 de 6.75 litri care produce 563 de cai putere și 900 Nm.

Conform unor surse apropiate companiei, Rolls-Royce Cullinan va fi expus în cadrul unor evenimente private începând cu vara acestui an. Debutul comercial va avea loc tot în 2018, iar livrările vor demara în prima parte a anului viitor.

Comentarii (1)

  • Daca Bentley a scos SUV era doar o problema de timp pana cand RR se alinia...
    Adevarul e ca dintr-un RR trebuie sa privesti plebea imperial de la inaltime si nu mai prea puteai face asta cand toata lumea conducea Quasquai si Vitara.
    3 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru