Noul Rolls-Royce Cullinan – Inspired by Fashion: plafon înstelat chiar și în portbagaj

de Tiberiu Safta
Luni, 05.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de mașini de lux a lansat noua ediție specială Cullinan – Inspired by Fashion. Noul model aduce două pachete speciale, Re-Belle și Fu-Shion, care cuprind culori noi, ornamente distincte, accesorii noi și, în premieră, un hayon cu iluminare ambientală, numit Starlight Tailgate.

Britanicii au pregătit o nouă ediție specială pentru cel mai scump SUV din lume. Astfel, noul Rolls-Royce Cullinan – Inspired by Fashion aduce două pachete noi și distincte, care includ o serie de noutăți estetice și chiar funcționale. Cele două pachete se numesc Re-Belle, respectiv Fu-Shion, iar fiecare aduce o paletă nouă de culori, precum și ornamente și accesorii exclusive.

Pentru pachetul Re-Belle, SUV-ul de lux poate fi vopsit în culorile verde Lime Green, vișiniu Wildberry, argintiu Gunmetal și alb Arctic White. Interiorul poate fi asortat cu accente verzi deschise, respectiv roz închise pe spătarele scaunelor, pe bord și pe panourile portierelor. Tot aici avem și o fațetă specială vopsită într-o nuanță de gri Grey Cashmere.

Celălalt pachet, Fu-Shion, aduce alte 4 culori noi la exterior: verde Military Green, gri Burnout Grey, galben Forge Yellow și gri Tempest Grey. Habitaclul poate fi personalizat cu accente verzi în combinație cu albastru și portocaliu, sau cu accente albe în combinație cu piele gri și accente suplimentare galbene.

Alături de o paletă mai bogată și mai personalizată de culori, Rolls-Royce aduce și o dotare exclusivă noii ediții speciale.

Este vorba despre hayonul cu iluminare ambientală Starlight Tailgate. Hayonul iluminat include 192 de stele iluminate încorporate în pielea perforată de pe acesta. Starlight Tailgate aduce și un Viewing Suite, care aduce două scaune extensibile vopsite în culoarea exteriorului.

La final, clienții noii ediții speciale vor primi și câteva accesorii speciale sub forma unor seturi pentru portbagaj, croite special pentru a se asorta cu habitaclul. Aici, proprietarii vor putea să aleagă între 5 seturi oferite fie individual, fie cu totul într-un singur pachet.

via Rolls-Royce

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru