SUV-ul Rolls-Royce Cullinan debutează în 10 mai: livrările încep în prima parte a anului viitor

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 02.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce Cullinan, SUV-ul pregătit de constructorul britanic, va fi prezentat în premieră în 10 mai. Debutul comercial va avea loc în acest an, urmând ca livrările să înceapă în prima parte a lui 2019.

Producătorul Rolls-Royce este gata să calce pe urmele Bentley și să lanseze un SUV. Numele acestuia este Cullinan, iar prezentarea oficială va avea loc în 10 mai. Conform reprezentanților constructorului britanic, evenimentul va fi transmis exclusiv în mediul online.

Viitorul Rolls-Royce Cullinan folosește platforma "Architecture of Luxury", aceeași arhitectură pe care britanicii o folosesc pentru noua generație Phantom.

Deși nu există informații oficiale, cel mai probabil, Rolls-Royce Cullinan va fi oferit alături de motorul V12 de 6.75 litri. În cazul noului Phantom, unitatea oferă 563 de cai putere și 900 Nm.

Debutul comercial va avea loc în acest an, iar livrările vor demara în prima parte a lui 2019. Britanicii speră ca noul SUV să aibă o contribuție consistentă în dreptul vânzărilor, iar astfel, Rolls-Royce să treacă de 5.000 de unități pe an.

Evenimentul de prezentare pregătit de Rolls-Royce va începe în 10 mai, la ora 14:00, ora României.

Comentarii (5)

  • s-a intors lumea cu poponeata in jos, e o conlcuzie privind pozele astea de promovare a SUV-urilor. Astea mai naparlite gen Duster sunt pozate ba prin oras, ba prin fata casei iar astea de la 100.000Eu in sus promovate prin imagini ce sugereaza aventura, spiritul rebel, polu' nord, desertul, suprafata Lunii sau alte bullshituri. Adica fix invers de cum e in majoritatea cazurilor reale.

    cred ca infantilu' ala de a ramas infipt cu jipanu' "be em veee" pe litoral n-a trecut de varsta...pozelor.
    16 2
  • Cred ca s-au inspirat de la Aro 244 :)
    8 1
  • Arogantul
    noua masina a mafiotilor rusi
    7 1
  • Ma umfla rasul de fenomenul SUV.
    Am avut 5 ani un Toyota Land cruiser... In primii 2 ani l-am chinuit prin toate coclaurile...am poze cu el si la varful Omu, apoi l-am vopsit si am mers cu grija doar pe asfalt si drumuri cu macadam.
    Acum conduc un Golf 7 si un BMW e65 in afara orasului si apreciez din plin ...asfaltul.
    0 0
  • adica ai imbatranit
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru