Rolls-Royce Cullinan mai face un pas către debut: teaser cu SUV-ul britanic ce va fi dezvăluit pe 10 mai

de Petre Barac
Marti, 08.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a publicat un teaser cu SUV-ul Cullinan, a cărui dezvăluire este programată pe data de 10 mai. Debutul comercial va avea loc în acest an, urmând ca livrările să înceapă în prima parte a lui 2019.

După exemplul dat de Bentley cu modelul Bentayga, britanicii de la Rolls-Royce sunt tot mai aproape să lanseze și ei primul SUV al companiei.

Rolls-Royce Cullinan își va face debutul peste două zile, pe data de 10 mai. Până atunci, constructorul de lux ne-a prezentat un teaser ce ilustrează unul dintre stopurile viitorului model.

Potrivit unor informații neoficiale, Rolls-Royce Cullinan va fi oferit alături de motorul V12 de 6.75 litri. În cazul noului Phantom, același propulsor oferă 563 de cai putere și 900 Nm.

Debutul comercial va avea loc în acest an, iar livrările vor demara în prima parte a lui 2019. Britanicii speră ca noul SUV să aibă o contribuție consistentă în dreptul vânzărilor, iar astfel, Rolls-Royce să treacă de 5.000 de unități pe an.

Evenimentul de prezentare pregătit de Rolls-Royce va începe în 10 mai, la ora 14:00, ora României.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru