Imagine oficială cu noua Toyota Century SUV, rival pentru Rolls-Royce Cullinan

de Tiberiu Safta
Miercuri, 30.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat o imagine sugestivă cu viitorul Century SUV, un model care urmează să fie cel mai scump SUV al mărcii. Noul model va fi prezentat oficial la începutul lui septembrie.

Constructorul japonez se pregătește să lanseze cel mai scump SUV produs vreodată de acesta. Noul model va fi o variantă SUV a limuzinei de lux Century, care este și etalonul mărcii nipone. Momentul lansării este la doar câteva zile distanță din acest moment, ocazie cu care Toyota ne arată o imagine oficială nouă cu viitorul SUV de lux.

Imaginea în sine relevă puțin din design-ul noului model de lux, în speță forma stopurilor. Așa cum se poate vedea din imagine, acestea sunt separate pe două nivele. Aici mai putem aprecia și dimensiunile aparent foarte mari ale noului model de lux. De altfel, este probabil ca noul Century SUV să fie un potențial rival pentru Bentley Bentayga sau chiar Rolls-Royce Cullinan.

Deocamdată, Toyota nu a divulgat detalii tehnice despre noul model. Toate acestea le vom afla la momentul lansării din 6 septembrie.

via Toyota

Comentarii (8)

  • Octavian
    Și va fii vândut doar în afara Europei
    3 2
  • Hai ca am trăit sa o aud ( sper sa o si vad) si p-asta ! Numai cand vazui sigla japonezilor si ma luă cu fiori...!! RR nu are nici-o sansa aici !
    8 2
  • Toyota....rival pentru Rolls Royce.
    Ne-am dat draq cu tigaile alea de japoneze.
    li s-a urcat sake la cap
    7 10
  • las si eu asta pe aici ... pt cei care cred ca au luat-o cei de la toyota pe aratura:
    https://www.automarket.ro/stiri/sa-ne-aducem-aminte-de-toyota-century-limuzina-cu-motor-v12-pentru-103775.html
    5 2
  • Trilulilu
    Avea logică în curtea Lexus, nu Toyota
    3 2
  • unuldinmultime
    Sigur, sigur, si Toyota Corolla este un rival pentru RR Phantom. Uite asa se autopropun unii in clasa de lux si incep sa creasca preturile. Trist este ca se gasesc multi fraieri care pun botul si le cumpara masinile la acele preturi nesimtite.
    4 2
  • modelul asta ... Century e pe piata cu mult inainte sa existe ideea de Lexus. Si da, modelul asta poate sa fie un concurent pentru RR
    https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Century
    0 0
  • Poate… da nu poate. Chiar dacă îl fac “identic” (calitate materiale, asamblare șamd), după ce pun sigla Toyota… game over!!! Toyota face treaba buna pe zona ei, dar sa te compari cu RR, no way!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru