Încă o imagine cu viitoarea Toyota Century SUV, un rival pentru Rolls-Royce Cullinan

de Tiberiu Safta
Marti, 05.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul model de lux Century SUV. Noul model, care va fi un rival pentru Rolls-Royce Cullinan, va fi dezvăluit în curând.

După ce am văzut o primă imagine cu partea din spate a noii Toyota Century SUV, constructorul nipon continuă campania de promovare cu o nouă imagine sugestivă. De această dată este dezvăluită puțin din partea din față a celui mai luxos SUV al japonezilor.

În imagine putem vedea farurile cu o semnătură luminoasă LED în forma literei C, iar blocurile optice sunt separate pe două niveluri. Aici mai putem vedea și o grilă care încorporează forme hexagonale, alături de o siglă specială cu pasărea Phoenix.

Deocamdată, Toyota nu a dezvăluit mai multe detalii tehnice despre noul model. Toate acestea le vom afla foarte curând, deoarece lansarea oficială este programată să aibă loc în mai puțin de 24 de ore.

via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru