Rolls-Royce SUV

Miercuri, 27 Iunie 2018 | Modele noi

Pregătește Rolls-Royce un SUV mai mic decât Cullinan? "Deocamdată nu avem planuri, dar niciodată nu poți să spui niciodată"

Cullinan, SUV-ul de lux prezentat de Rolls-Royce în acest an nu va avea deocamdată un frate mai mic. "Clienții noștri nu-și doresc acest lucru, iar noi nu mutăm brandul în alte segmente doar de dragul volumului", spune directorul companiei.
Marti, 06 Septembrie 2016 | Modele noi

Rolls Royce vrea să reinventeze roata: ”Cullinan NU va fi un SUV de lux cum este Bentley Bentayga”

Rolls Royce a ținut să lămurească opinia publică nde se va încadra viitorul model Cullinan. Acesta nu va fi un SUV așa cum este Bentayga, oficialii preferând să-i spun vehicul înălțat.
Vineri, 27 Mai 2016 | Modele noi

SUV-ul Rolls Royce va fi inspirat de vechile limuzine ale prinților indieni care străbăteau Europa și Asia

Președintele de design BMW a vorbit despre viitorul SUV Rolls Royce. Acesta va fi inspirat de vechile modele Rolls Royce, create pentru a putea străbate drumul dintre Europa și India.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Modele noi

Rolls-Royce confirmă dezvoltarea unui crossover

Englezii de la Rolls-Royce au confirmat planurile de a construi un model complet nou, care va fi capabil să parcurgă fără efort orice fel de teren. Britanicii s-au ferit de termenii "SUV" şi "crossover", dar este evident că aceştia vor defini noul model.
Joi, 12 Februarie 2015 | Modele noi

Rolls Royce: „Clienţii cer cu disperare un SUV”

Rolls Royce analizează încă posibilitatea lansării unui SUV. Cu toate acestea, clienţii vor un SUV în gama constructorului britanic de lux.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Modele noi

Rolls Royce: „Dacă vom face vreodată un SUV, acesta va redefini segmentul de lux”

Rolls Royce se gândeşte la un SUV, însă nu a luat o hotărâre definitivă. Argumentele pro şi contra sunt încă puse în balanţă, însă e cert că model va trebui să revoluţioneze segmentul.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan: primul SUV Rolls vine în 2018 şi va fi denumit după cel mai scump diamant al lumii

Moda SUV-urilor de lux va acapara constructorii britanici în următorii patru ani. După Bentley, şi Rolls-Royce se aruncă într-o zonă încă neexplorată a industriei auto.

Tag-uri similare

Rolls-Royce, Rolls-Royce Cullinan, Rolls-Royce SUV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru