Rolls Royce: „Dacă vom face vreodată un SUV, acesta va redefini segmentul de lux”

de Bogdan Mirică
Marti, 30.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce se gândeşte la un SUV, însă nu a luat o hotărâre definitivă. Argumentele pro şi contra sunt încă puse în balanţă, însă e cert că model va trebui să revoluţioneze segmentul.

Deşi Bentley este tot mai aproape de primul său SUV din istorie, iar clienţii sunt din ce în ce mai extaziaţi de idee, rivalii de la Rolls Royce tratează cu scepticism acest segment.

Constructorul britanic de lux încă evaluează posibilitatea oferirii unui model 4x4 în gama sa. Dacă proiectul va primi un acord favorabil, modelul Rolls Royce va redefini complet segmentul SUV-urilor, după cum declară însuşi Andrew Boyle, managerul global de produs al constructorului britanic.

„Povestea SUV-ului a devenit una cu o tot mai mare implicaţie, fără a fi nevoie de asta. Ne gândim şi noi la ea. Oamenii noştri de design o iau în considerar şi propun idei. Pentru a prinde viaţă ea trebuie să fie corectă şi să fie asociată unui Rolls Royce.”

Urmareste Automarket
Boyle a declarat că se pun în balanţă toate argumentele pro şi contra introducerii unui SUV de lux. „Sincer, titulatura de SUV este complet nepotrivită pentru un asemenea model, pentru că Rolls Royce nu îşi poate asocia numele de un vehicul utilitar.
Aşadar nu va fi acest tip de maşină. Am putea crea un produs pe care publicul să nu-l numească SUV.”

Întrebat dacă se teme de noul SUV Bentley, Boyle a declarat că nu se simte ameninţat de marca din Crewe pentru că nu face parte din aceeaşi categorie „super lux”.

Comentarii (6)

  • Sunt contra unu-i produs 'SUV' din partea Rolls Royce......si binenteles pro in privinta echipari modelelor din portofoliu cu doar un simplu sistem 4X4(care binenteles bine bine pe orice tip de masina din cauza conditiilor atfosferice...more or less
    8 1
  • nu sunt fan suv-uri, dar RR oricum e o marca utilizata pt a arata grandomania, asa ca un suv nu ar fi ceva total nepotrivit.

    anuntul asta e mascat, arata ca in viitorul apropiat va exista un RR suv.

    p.s. uitati-va la un vechi RR cum arata pe langa un bme e30... ca un suv

    www.alpina-automobiles.com/fileadmin/user_upload/website/IMAGES/content/history/E30/alpina_historie_E30_B6_28_01. jpg (sterge spatiul dintre "." si jpg)
    9 1
  • http://www.alpina-automobiles.com/fileadmin/user_upload/website/IMAGES/content/history/E30/alpina_historie_E30_B6_28_01. jpg (sterge spatiu dintre "." si jpg)
    3 1
  • Parafrazand pe cpt. Panait din filmult B.D:" ...nici inaltanici scunda, nici tanara nici in varsta....." ce poate sa-i faca sa iasa in evidenta? Ii pune undita retractabila??
    4 3
  • @AM
    "merci" AM ca ati sters fix comentariul cu adresa completa, in loc sa-l stergeti pe al doilea :-"(
    4 0
  • Suleyman Cunoscatoru
    Daca stau si ma gandesc se va numi SLV (Sport Luxury Vehicle) si va fi un fel de limuzina inaltata 4x4, deoarece aspectul de Breack inaltat 4x4 (SUV) aproximativ, i-ar conferi un aspect de UTILITY, adica utilitara.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru