Ghost

Luni, 13 Decembrie 2010 | Modele noi

Vânzările Rolls-Royce s-au dublat în primele zece luni ale anului

Debutul lui Ghost s-a făcut simţit în gama Rolls-Royce prin dublarea vânzărilor. Pe unele pieţe, acestea au crescut cu 360%, în timp ce în Marea Britanie acestea au crescut cu 50%.
Miercuri, 05 Mai 2010 | General

Rolls-Royce a lansat o aplicatie pentru iPhone

Producatorul de modele de lux din Goodwood a lansat o aplicatie gratuita pentru iPhone care permite configurarea virtuala a unui Rolls-Royce Ghost.
Marti, 16 Februarie 2010 | Modele noi

Rolls-Royce pregateste o serie de concepte bazate pe Ghost

Cei de la Rolls-Royce vor dezvolta trei versiuni de caroserie noi pe platforma lui Ghost. Primele doua au fost deja confirmate ca fiind un cabrio si un coupe, ale caror nume nu au fost inca anuntate.
Sambata, 09 Ianuarie 2010 | General

Rolls-Royce a vandut anul trecut 1002 masini

Renumitul producator de automobile de lux Rolls-Royce a anuntat cifra de vanzari pentru 2009. Astfel, brandul britanic a vandut un total de 1002 masini si a livrat clientilor primele 150 de modele Ghost.
Marti, 08 Decembrie 2009 | Tuning

Deutsche Manufaktur a tunat un Rolls-Royce Ghost

Un tuner german a creat un pachet estetic pentru Rolls-Royce Ghost EX200. Primul exemplar creat costa 450.000 de euro si este de vanzare.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Bine ati venit in lumea BMW, Rolls si Mini!

Pentru ca a jucat pe teren propriu, grupul BMW si-a permis sa puna la punct o desfasurare impresionanta de forte in cadrul salonului de la Frankfurt. Mini si Rolls Royce au completat "lumea artificiala" a grupului bavarez.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Noul Rolls-Royce Ghost se prezinta publicului

Rolls Royce a dezvaluit ieri cel mai nou model al sau, limuzina Ghost, bazata pe platforma actualului BMW Seria 7. Britanicii au revenit astazi si cu un video oficial al modelului.
Duminica, 06 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Rolls-Royce Ghost, cel mai nou si ieftin Rolls

Rolls-Royce aduce la Frankfurt "veriga-lipsa" dintre BMW Seria 7 si Phantom. Se numeste Ghost si este un model de lux care va dubla vanzarile marcii britanice.
Miercuri, 12 August 2009 | Video

VIDEO: Prezentarea prototipului lui Rolls Royce Ghost

Directorul de productie al celor de la Rolls Royce face o tura cu un prototip de preproductie al noului Ghost, si ne prezinta principalele caracteristici ale acestui model.
Duminica, 26 Iulie 2009 | Modele noi

Noul model Rolls va aduce un profit imens

Rolls-Royce Ghost a fost prezentat in cadrul evenimentului exclusivist de la Salon Prive din Londra. Oficialii spera ca noul model sa sporeasca profitul companiei.
Marti, 21 Iulie 2009 | Modele noi

Rolls Royce Ghost, primele detalii oficiale

Noul Rolls Royce Ghost va debuta in Europa la sfarsitul acestui an. Sub capota limuzinei se va afla un motor V12 de 563 de cai putere si 780 de Nm.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Modele noi

Rolls Royce Ghost va exista si in variantele coupe si cabrio

Un oficial Rolls Royce a declarat ca designul noului Ghost va putea da nastere in viitor unor variante coupe si cabrio, ca in cazul fratelui mai mare Phantom.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Iunie 2009 | Modele noi

Seful Rolls-Royce: "Avem 1500 de clienti interesati de noul Ghost"

"Baby-Rolls, asteptat in toamna acestui an, are deja o lista de asteptare de 1500 de clienti. Acestia ar dubla vanzarile anuale ale companiei britanice.
Joi, 21 Mai 2009 | Industrie

Rolls Royce creste numarul angajatilor sai

Pentru a face fata productiei noului model Ghost, Rolls Royce va angaja la uzina din Goodwood, Marea Britanie, inca 150 de oameni.
Marti, 12 Mai 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Rolls Royce Ghost, spionat aproape necamuflat

Viitorul Rolls Royce Ghost a fost spionat recent, cu camuflaje timide, pe strazile din Munchen. Testele versiunii de productie anunta un posibil debut in cadrul Salonului de la Frankfurt.
Luni, 20 Aprilie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Cel mai ieftin Rolls-Royce se va numi Ghost

Dupa Phantom, Rolls-Royce aduce in gama un alt nume din acest registru: Ghost. Cel mai mic si ieftin model al britanicilor a fost botezat in sfarsit oficial.

Tag-uri similare

BMW, vanzari, Mini, Salon Auto, Frankfurt, tuning, Salonul Auto, design, Rolls-Royce, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru