Rolls-Royce pregateste o serie de concepte bazate pe Ghost

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.02.2010
Cei de la Rolls-Royce vor dezvolta trei versiuni de caroserie noi pe platforma lui Ghost. Primele doua au fost deja confirmate ca fiind un cabrio si un coupe, ale caror nume nu au fost inca anuntate.

Englezii de la Rolls-Royce vor prezenta doua concepte bazate pe Ghost care prefigureaza un coupe si un cabrio. Cele doua modele vor fi introduse in productie peste cativa ani si conceptele care le prefigureaza au scopul de a stimula cererea clientilor pentru acest gen de modele. Desi vor fi bazate pe platforma lui Ghost, cele doua modele ar putea sa nu utilizeze acest nume in continuare, la fel cum este cazul familiei de modele Phantom.

Cei de la Rolls-Royce vor crea si o versiune cu ampatament marit a lui Ghost. Aceasta decizie nu a fost confirmata inca de oficialii marcii britanice, dar ar putea "taia" o parte din vanzarile lui Phantom. Rolls-Royce Ghost este cel mai mic si cel mai ieftin model al prestigiosului constructor britanic de automobile, iar implementarea unei versiuni cu ampatament marit a acestuia ar putea sa fure din clientii lui Phantom, model care ofera un nivel superior de spatiu si de lux, la un pret mult mai mare.

Potrivit lui Ian Robertson, presedintele marcii Rolls-Royce, peste 80% din clientii lui Ghost sunt clienti noi ai marcii britanice.

Acest lucru inseamna ca persoanele care au cumparat un Ghost au un profil total diferit de cei care si-au cumparat un Phantom si ca o versiune mai lunga a lui Ghost va atrage acelasi gen de clientela, fara sa ii afecteze pe cei care ar fi cumparat in mod normal un Phantom.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru