Rolls-Royce a lansat o aplicatie pentru iPhone

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.05.2010
Producatorul de modele de lux din Goodwood a lansat o aplicatie gratuita pentru iPhone care permite configurarea virtuala a unui Rolls-Royce Ghost.

Englezii de la Rolls-Royce au lansat o aplicatie pentru iPhone care permite configurarea unui Ghost pe aceasta platforma mobila. Astfel, potentialii clienti ai marcii si numerosii fani Rolls-Royce vor avea ocazia sa configureze un Ghost, cel mai ieftin model Rolls-Royce creat vreodata. Mai mult decat atat, aplicatia este gratuita pe App Store.

Utilizatorii aplicatiei Ghost vor avea posibilitate de a modifica atat aspectul exterior, cat s aspectul interiorului acestui model de lux. Toate modificarile pot fi salvate direct pe iPhone-ul utilizatorului, permitand vizualizarea ulterioara. Fiecare utilizator va avea ocazia faca o alegere virtuala intre sute de culori, materiale si modele pentru decorarea unui Rolls-Royce Ghost.

Aplicatia Ghost include si un sistem de localizare al celui mai apropiat dealer, in cazul in care un utilizator bogat nu mai poate rezista tentatiei si isi cumpara modelul mult-visat. Pe langa posibilitatea personalizarii unui Ghost, aplicatia dedicata noului model din Goodwood include si specificatii detaliate, precum si imagini si clipu-uri video cu acest model.

Via | Jalopnik

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru