Rolls Royce Ghost va exista si in variantele coupe si cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Un oficial Rolls Royce a declarat ca designul noului Ghost va putea da nastere in viitor unor variante coupe si cabrio, ca in cazul fratelui mai mare Phantom.

In timp ce toata lumea se pregateste sa ureze bun venit noului Rolls Royce Ghost in toamna acestui an, specialistii din industrie se preocupa deja de speculatii privind derivatiile de caroserie pe care entry-level-ul britanicilor le va primi.

Primele informatii in acest sens au aparut dupa declaratia facuta de Andreas Thurner, omul care a adus o contributie importanta designului noului Ghost. Acesta a afirmat ca "liniile noului model ii permit acestuia sa dea nastere si altor variante de caroserie. Trebuie sa construim o familie pentru Ghost asa cum am facut-o si pentru Phantom", a incheiat Thurner.

In aceste conditii ne putem astepta ca membrii consiliului de conducere sa dea in curand unda verde proiectelor pentru dezvoltarea unui Ghost Coupe si a unui Ghost Drophead Coupe.

Recent Rolls Royce a dezvaluit faptul ca modelul ce va fi dezvaluit in toamna la Frankfurt va primi o suspensie pneumatica inteligenta, capabila sa calculeze distributia greutatii in habitaclu la fiecare 2.5 milisecunde.

Suspensia va fi atat de sensibila incat va putea detecta locul unde sunt asezati pasagerii si daca acestia se misca in habitaclu. In plus, cum era si normal, aceasta va cobori sau va ridica garda la sol cu 25 de mm.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru