Deutsche Manufaktur a tunat un Rolls-Royce Ghost

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 08.12.2009
Un tuner german a creat un pachet estetic pentru Rolls-Royce Ghost EX200. Primul exemplar creat costa 450.000 de euro si este de vanzare.

Tunerii de la Deutsche Manufactur au creat un Rolls-Royce Ghost modificat, pe care l-au intitulat Numero Uno. Modelul este de vanzare contra sumei de 450.000 de euro pe un portal de licitatii. Cei de la Deutsche Manufactur s-au gandit la clientii care vor ceva si mai exclusiv decat un "simplu" Rolls-Royce, un automobil care emana pasiune chiar si atunci cand stationeaza. Pachetul Numero Uno este doar un kit estetic pentru Rolls-Royce Ghost, tunerii germani lasand motorul fara nicio modificare cu exceptia unei evacuari finale sport.

In cazul pachetului Numero Uno de la Deutsche Manufaktur, vorbim de un spoilerpentru bara fata, pleoape pentru faruri, spoiler pentru capacul portbagajului si o grila fata mai mare. Modificarile aplicate caroseriei sunt completate de un set de jante din aliaj usor, realizate prin forjare si polisate pana la un luciu deosebit. Jantele de pe puntea fata au o latime de 9 inch, pe cand cele de pe puntea spate au o latime de 12 inch, iar toate cele patru jante au un diametru de 20 de inch.

Tunerii germani le ofera clientilor posibilitatea de a inscriptiona jantele cu orice nume sau logo pe care il doresc acestia.

Interiorul lui Rolls-Royce Ghost poate fi decorat cu elemente din lemn de artar, fibra de carbon si piele alcantara. Cei de la Deutsche Manufaktur lucreaza doar la comanda explicita a a clientului la acest capitol, totul urmand sa fie schimbat in functie de dorintele acestuia. Volanul lui Ghost poate primi anumite elemente din fibra de carbon, in timp ce pedalele pot fi inlocuite cu elemente din aluminiu.

Via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • Cineva
    Oh yea...
    Ieftin tata,foarte ieftin...
    0 0
  • bmw
    da halatu cat ie halatu
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru