Noul model Rolls va aduce un profit imens

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 26.07.2009
Rolls-Royce Ghost a fost prezentat in cadrul evenimentului exclusivist de la Salon Prive din Londra. Oficialii spera ca noul model sa sporeasca profitul companiei.

Cei de la Rolls-Royce au prezentat la evenimentul Salon Prive de la Londra noul model 200EX sau asa numitul Ghost. Rolls-Royce Ghost vine in completarea modelului Phantom. Deoarece multi au considerat Phantom ca fiind un automobil prea mare pentru traficul din orase, oficialii Rolls spera sa obtina un profit ridicat cu noul model care se incadreaza in cerintele cumparatorilor.

Pentru compania engleza evenimentul care sa desfasurat la Clubul Hurlingham a fost o oportunitate pentru a-si prezenta noua limuzina. “Acesta este locul ideal pentru a ne expune masinile.”, au fost cuvintele purtatorului de cuvant de la compania engleza. Pretul lui Rolls-Royce Ghost va depasi 230.000 de Euro, iar productia lui se asteapta sa inceapa in luna februarie a anului viitor.

via | cardealer

Comentarii (3)

  • Aha
    Atentie la gramatica ! . "evenimentul care s-a desfasurat".
    2 0
  • zagado26
    In fine un design mai apropiat de radacinile britanice!
    0 0
  • lectie pt maybach
    tehnologie din plin, design cu tenta retro = succes garantat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru