Rolls Royce creste numarul angajatilor sai

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.05.2009
Pentru a face fata productiei noului model Ghost, Rolls Royce va angaja la uzina din Goodwood, Marea Britanie, inca 150 de oameni.

In timp ce majoritatea constructorilor auto se straduiesc sa mentina deschise uzinele si sa nu concedieze personalul, Rolls Royce sfideaza criza anuntand oficial ca intentioneaza sa isi mareasca forta de munca. Masura anuntata de constructorul britanic a fost luata pentru a asigura productia viitorului model Ghost, asteptat sa debuteze in versiune de serie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Productia lui Ghost va angaja la uzina din Goodwood inca 150 de oameni, majoritatea in atelierele de lemn, piele, vopsitorie si pe linia de asamblare. Rolls Royce a anuntat ca vor exista pozitii libere chiar si in cadrul sediului din Goodwood.

Initiativa oficialilor Rolls Royce va face ca pana la sfarsitul lui 2009 numarul personalului angajat in ultimii doi ani la uzina din Goodwood sa totalizeze 400 de oameni. In aceste conditii, constructorul britanic va insuma 900 de angajati.

Tom Purves, CEO-ul Rolls Royce, a declarat ca "vestile cresterii personalului sunt foarte bune pentru industria auto britanica, care traverseaza o perioada foarte grea.

Britanicii au un talent deosebit atunci cand vine vorba de productia automobilelor, iar noi suntem mandri ca il putem valorifica la uzina Rolls. Noul nostru model Ghost a starnit un interes deosebit publicului, drept pentru care avem nevoie de noi oameni pentru a-l aduce pe piata", a incheiat Purves.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru